Долче и Габана са твърдо против Елтън Джон. Известните дизайнери се противопоставиха без да искат на популярния певец. Това се оказа изненада за мнозина.

Сър Елтън Джон е сред най-великите музикални изпълнители в света. Той има семейство, сключен брак с половинката си - Дейвид Фърниш, който също е мъж, те двамата има деца, момчета, родени от сурогатна майка.

Световно известните дизайнери Долче и Габана са на мнение, че въпреки че и те са двойка, освен в бизнеса, и в живота до 2005 - та година, за тях изграждането на семейство е нещо свещено и трудно, нещо което не може да се създава изкуствено или синтетично, пишат в сайта "Дневник". Затова такива хора не бивало да се възпроизвеждат и да създават поколения. Разбира се, италианците срещнаха яростна световна съпротива. Изказването на Долче и Габана стигна и до музикалния талант Елтън Джон.

[caption id="attachment_337306" align="aligncenter" width="300"]Елтън Джон против Долче и Габана Елтън Джон против Долче и Габана[/caption]

Като всепризнат защитник на правата на малцинствените групи, той имайки две деца, въпреки че съжителства с друг мъж, опроверга мнението на италианските дизайнери, наричайки думите им груби. Певецът силно се подразнил, че не го разбират, при това толкова популярни личности. Елтън Джон дори признал, че до такава степен е разочарован, че смята да бойкотира дрехите и ревютата на Долче и Габана занапред, заради техните думи, наранили семейството му. Като контрапункт ще припомним, че последното ревю на Долче и Габана мина под знака на майчинството.

[caption id="attachment_337305" align="aligncenter" width="300"]Елтън Джон и половинката му заедно с децата им Елтън Джон и половинката му заедно с децата им[/caption]

Разбира се, за всички ни темата за осиновяването и отглеждането на деца в нетрадиционна семейна среда е доста странна и същевременно интересна. Но все ще има хора на двете полюсни позиции по тези спорни позиции относно лични въпроси. Елтън Джон отдавна е признал своите влечения. В началото на своята славна кариера той опита да прикрие същността си, но после се разкри напълно, припомня Kliuki.bg.