Николета тотално истеряса след като Алисия си позволи многословно злорадство по неин адрес

Николета изкара словестния гранатомет срещу Алисия на момента, в който старата й врагиня надигна глава във Фейсбук.

Валери Божинов не напразно празнува предстоящия си живот като свободен, видя kliuki.bg. Футболистът определено има подозрителен вкус към жените – и не става въпрос за това, че майките на децата му си падат по силикона и пластиките.

Алисия и Николета пак се сдавиха като в доброто старо време и то доста по сочно, от колкото в началото на пуническите им войни. Докато хората се стягаха да почиват ударно, двете кукли на Божинов се подкараха по всички параграфи и май следващите рождени дни децата им няма да са заедно.

Николета се погрижи целя свят да разбере, че благочестивата бивша се е държала като див звяр с бащата на детето си. От HotArena.net се сдобиха с информация, че така изисканата Алисия се споразумяла с Божинов като загубила дела за издръжки и когато той най-после й хвърлил пачка в повече, за да я укроти.

Певицата правела невъзможно баща и син да общуват нормално. Неин човек заплашвал футболиста с пушка. Същият тип придружавал хлапето по време на редките им срещи. Ni-Lo-Alisiq Алисия и Николета явно няма да се успокоят дори когато Божинов няма да е на нито една от тях. Певицата вече злорадства, че плеймейтката ще изпита „радостите” на самотното майчинство, макар и в разкош.

Водещата пък се кани да гушне 250 бона годишно и апартамента в баровски квартал в столицата. Това обаче не можа да я укроти. Николета снощи изпрати конкретно послание към съвсем конкретната си врагиня: На някои жени, безспорно успешно ни се получава визуално да се превъплъщаваме в ролята на "жена вамп", други по природа са си кръвожадни вампири!