Гала и Стефан са заедно от 9 години, но отскоро водещата плаща висока цена за любовта си!

Водещата на "На кафе" по Нова телевизия - Гала и половинката й Стефан безспорно са една от най-обсъжданите двойки у нас. Двамата са заедно вече цели девет години, но напоследък Гала започнала да плаща твърде висока цена за любовта си. И не, защото Стефан й изневерява - поне досега данни за това няма. Причината водещата да се чувства зле е солидната разлика в годините им, която започнала да се усеща все по-осезаемо в очите на околните.

[caption id="attachment_337327" align="alignright" width="300"]Гала Гала обича Стефан, но се чувства все по-зле във връзката им[/caption]

"Гала се стреми да не отдава значение на това, но става все по-трудно. Преди, когато двамата се срещнаха, тя беше на 39, а той на 28 години и тогава някак си беше по-лесно. Сега обаче Гала вече е на 49 години и близките й хора знаем, че се чувства зле. Опитва се да не мисли и да бъде щастлива във връзката си, но страхът я завладява все повече - страхът от старостта, от младостта на Стефан и от риска той да я изостави заради друга, по-млада от нея. Да, вярно е, че преди време любовта им беше нещо прекрасно, но ето какво сервира вече Стефан на Гала - единствено тревоги и паранои", разкрива една от най-близките приятелки на водещата от Нова телевизия.

Тя добавя, че преди няколко месеца Гала имала сериозен разговор със Стефан по темата и само, за да я успокои, той предприел неочаквана стъпка. Спрял да ходи на фитнес, както правел през всички тези години и това вече му личало - пуснал дори малко коремче.

Заедно с това, за да изглежда по-състарен, Стефан престанал да се бръсне и отдавна вече ходел с брада, която действително му слагала няколко години отгоре. "Знам, че прави това, за да съм спокойна и го обичам заради тези жестове. Но това не е решение", продължавала да се тревожи Гала.

И донякъде с пълно право, тъй като историята в много подобни случаи сочи, че винаги настъпва момент, в който мъжът се изморява да се състарява преждевременно и дори започва да обвинява по-възрастната жена до себе си за пропилените години младост и възможностите, които е пропуснал да се радва на живота.

"Дано не сме лоши пророци, но решението е или Гала изцяло и категорично да се отърве от комплексите си, или просто двамата да се разделят, преди ситуацията да ескалира и да стане наистина болезнена", загрижено клати глава дружката на водещата.