Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян са наистина перфектно семейство, но и в него навремето е имало трусове!

Който си въобразява, че бракът може да бъде непрестанна идилия, жестоко греши. Пример за това е и най-стабилното и сплотено семейство у нас - това на Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян. Двамата действително са пример за подражание, а любовта им не е била засенчвана от слухове за лъжи и изневери, както се случва при повечето светски личности.

Но и семейство Халваджиян обаче не винаги е живяло в тази идилия. Наяве излезе името на жената, която Кремена Халваджиян не може да понася дори след години и чието лице трудно гледа и на снимка. Това е певицата Мария Илиева, която от доста време насам стана по-популярна със скандалните си връзки отколкото с музиката си.

[caption id="attachment_337343" align="alignright" width="300"]Маги Халваджиян Маги Халваджиян не се поддал на свалките на Мария, но Кремена била бясна[/caption]

Оказа се, че Мария Илиева първоначално не можела да понася Маги Халваджиян, след като той я орезили в старото си предаване "Сладко отмъщение". Доста време след кодоша в него, Мария буквално съскала срещу арменеца и бълвала огън и жупел, разкриват източници, близки до семейство Халваджиян.

Омразата на Мария Илиева обаче се превърнала в огромна симпатия, когато Маги Халваджиян я поканил да участва в първия му проект "Стар Академи", а след това и в "Х Фактор", както вече ни е известно. Видяла, че устатият арменец е златна мина, Мария Илиева приложила всичките си чалъми, за да го свали. В течение на месеци тя едва не застанала на глава, за да го вкара в леглото си.

[caption id="attachment_337344" align="aligncenter" width="300"]Марчето Илиева упорито тичала след Халваджиян, но уви... Марчето Илиева упорито тичала след Халваджиян, но уви...[/caption]

"По онова време Кремена беше на предела на избухването, щеше да оскубе Мария. Ама права си беше жената, защото Илиева се скъсваше да върти задни части пред очите на Маги, а в един период не спираше да го кани на срещи по заведения - уж да обсъждали работата й във форматите. Лигите й течаха по него, или по-точно по парите му", разкриват близки до семейството на продуцента.

Известна с безпогрешната си прозорливост и усет, Кремена Халваджиян изживяла доста тежко въпросния период и само гордостта и уважението към името на Маги Халваджиян я спрели, за да не вдигне директен скандал на Мария Илиева. "Разбира се, Маги не е прост и отлично разпознава интересчийките. Мария така и нямаше шанс с него, но даде всичко от себе си, за да стъжни живота на Кремена и да им донесе ядове", възмущават се източниците.