Тайната на Маги Халваджиян е разкрита: Ето я жената, която Кремена не понася! (неочаквани подробности)

Тайната на Маги Халваджиян е разкрита: Ето я жената, която Кремена не понася! (неочаквани подробности)
5 (100%) 7 votes

Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян са наистина перфектно семейство, но и в него навремето е имало трусове!

Който си въобразява, че бракът може да бъде непрестанна идилия, жестоко греши. Пример за това е и най-стабилното и сплотено семейство у нас – това на Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян. Двамата действително са пример за подражание, а любовта им не е била засенчвана от слухове за лъжи и изневери, както се случва при повечето светски личности.

Но и семейство Халваджиян обаче не винаги е живяло в тази идилия. Наяве излезе името на жената, която Кремена Халваджиян не може да понася дори след години и чието лице трудно гледа и на снимка. Това е певицата Мария Илиева, която от доста време насам стана по-популярна със скандалните си връзки отколкото с музиката си.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян не се поддал на свалките на Мария, но Кремена била бясна

Оказа се, че Мария Илиева първоначално не можела да понася Маги Халваджиян, след като той я орезили в старото си предаване „Сладко отмъщение“. Доста време след кодоша в него, Мария буквално съскала срещу арменеца и бълвала огън и жупел, разкриват източници, близки до семейство Халваджиян.

Омразата на Мария Илиева обаче се превърнала в огромна симпатия, когато Маги Халваджиян я поканил да участва в първия му проект „Стар Академи“, а след това и в „Х Фактор“, както вече ни е известно. Видяла, че устатият арменец е златна мина, Мария Илиева приложила всичките си чалъми, за да го свали. В течение на месеци тя едва не застанала на глава, за да го вкара в леглото си.

Марчето Илиева упорито тичала след Халваджиян, но уви...

Марчето Илиева упорито тичала след Халваджиян, но уви…

„По онова време Кремена беше на предела на избухването, щеше да оскубе Мария. Ама права си беше жената, защото Илиева се скъсваше да върти задни части пред очите на Маги, а в един период не спираше да го кани на срещи по заведения – уж да обсъждали работата й във форматите. Лигите й течаха по него, или по-точно по парите му“, разкриват близки до семейството на продуцента.

Известна с безпогрешната си прозорливост и усет, Кремена Халваджиян изживяла доста тежко въпросния период и само гордостта и уважението към името на Маги Халваджиян я спрели, за да не вдигне директен скандал на Мария Илиева. „Разбира се, Маги не е прост и отлично разпознава интересчийките. Мария така и нямаше шанс с него, но даде всичко от себе си, за да стъжни живота на Кремена и да им донесе ядове“, възмущават се източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар