Асен Блатечки премина прага на търпението относно отношенията си с Диляна Попова!

Чаровният актьор Асен Блатечки разбуни духовете, а медиите гръмнаха след неочакваното му избухване и думите за Диляна Попова. След повече от година ходене по мъките и опити да стопира болезнения интерес на пресата и феновете към личния си живот и т.нар. си "двуженство", актьорът не издържа.

"Какво ви интересува с кого съм и как живея?! Гледайте си работата и не се бъркайте! Не съм с нея, но и да бях, това е изцяло мой проблем. Не позволявам да се ровите в живота ми и да съсипвате този на жена ми и детето", изригнал преди ден Асен Блатечки, след като случайно бил спипан в столично кафене от репортер на софийски светски сайт. Това разкриха очевидци, станали свидетели на случката, в която за първи път той си позволява да покаже насъбралата се вече досада към Диляна Попова.

[caption id="attachment_337348" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки вече не крие умората и досадата си по вечната тема за двете му жени[/caption]

От една страна думите на Асен Блатечки са похвални, що се отнася до начина, по който защитава душевното спокойствие и чувствата на съпругата си Катерина Горанова, при която се върна още преди раждането на малкия си син Борил. От друга обаче, това би наляло допълнително количество масло в огъня, който от доста време насам горял между него и манекенката Диляна Попова.

Припомняме, че наскоро медиите съобщиха за поредния скандал между Диляна и Асен Блатечки, когато актьорът отишъл в дома на родилката, за да види сина си. Направи силно впечатление фактът, че Асен е звънял на домофона, за да влезе в кооперацията, което ясно потвърждава, че ключ от жилището на Диляна той няма.

Само 15 минути по-късно Асен изхвърчал почти на бегом от апартамента на майката и сина, като лицето му издавало огромен яд, а той буквално влетял в колата си и отпрашил с мръсна газ. А вместо да го догони, излязлата след него Диляна Попова се насочила в друга посока, където се качила в автомобила на свой приятел и тръгнала по ежедневните си задачи.

Дали безкрайните кавги с майката на второто му дете са станали причина за нескрития гняв на актьора, който вече не си поплюва и си позволява да навиква репортерите, за момента не е ясно. Но е факт, че отношенията помежду им не вървят и единственото, което ги държи "заедно" е сладкото им бебе Борил.