Николета Лозанова най-сетне започна да осъзнава, че не може да си играе с Валери Божинов!

Разводът на Николета Лозанова и Валери Божинов се превърна в клюката на сезона, че да не кажем и на годината. След като двамата официално признаха за края на брака си, водещата на "Папараци" поде усилена кампания под мотото "Да наплюем Валери Божинов". Парашутът й обаче не се отвори и хубавицата е на път да се срине от високо.

Доказателство за това е фактът, че футболистът най-сетне показа другото си лице и се държа мъжки, както почти никога досега. Ако доскоро Валери Божинов го играеше просто притурка към капризната си съпруга, то днес той зае твърда позиция и постави на мястото й Николета Лозанова.

[caption id="attachment_337352" align="alignright" width="300"]Николета Николета онемя - Валери Божинов най-сетне тропна по масата като истински мъж[/caption]

Причина за гнева на Валери Божинов са опитите на Николета да излезе чиста като момина сълза от скандала с развода им, но не като се оправдае за грешките си, а като хвърли цялата вина върху майката на Валерко - Алисия. Набедената водеща вече от няколко дни раздухва клюките си как уж Алисия била подучила Валери Божинов да се разведе с Николета, промивайки мозъка му с въображаеми доноси за съпругата му.

"Тази жена мина всякакви граници. Не усеща ли, че става смешна в очите на хората като продължава да злослови за Алисия и за мен?! Писна ми", крещял пред приятелите си Валери Божинов, а само преди часове вдигнал телефона и позвънил на Лозанова.

"Искам да спреш, разбираш ли?! Спри, докато не е станало лошо! Накрая ще си го получиш с лихвите и ще ми ревеш. Осъзнай се, момиче! И на глава да застанеш, този път не си познала", тези гневни думи изстрелял на Николета Лозанова вбесеният Валери, разкриха очевидци на случката, които подкрепят футболиста на сто процента.

Близките на Божинов също са категорични, че Николета е минала всички граници със злобата си към него и Алисия, като изобщо не се усеща, че разпространявайки глупостите си, уронва престижа на бащата на дъщеря си Никол.

Всъщност малкото момиченце Никол Божинова е единственото, което ще страда най-много от раздялата на родителите си, както навремето това стана с малкия Валерко. За щастие, сега поне Алисия и Валери Божинов са в добри отношения, без значение, че това не се нрави особено на Лозанова.