Филип Киркоров се посвети на двете си деца и кариерата, място в сърцето му за сладки спомени няма

Филип Киркоров е на път да загърби тотално миналото си с голямата Алла Пугачова.

Макар да кръсти първородната си дъщеря на нея, мегазвездата не се нуждае от материални спомени от миналото им като съпрузи. Певецът обяви за продан тузарското жилище, което делеше с Голямата си любов, научи kliuki.bg.

На улицата, където е разположен мезонета са преминали ученическите години на Филип Киркоров, след като семейството му се мести в СССР. Тогава са живели в апартамент само с три стаи. След като сключва брак с Първата дама на руската песен обаче младоженецът влага солидна сума, за да изкупи няколко жилища в същия вход. Влюбените гълъбчета се сдобиват с луксозен мезонет, който освен седем стаи, разполага със собствено звукозаписно студио, домашно кино, сауна и джакузи.

filip kirkorov 201kvartira-filippa-kirkorova-na-zemlyanom-valu02kvartira-filippa-kirkorova-na-zemlyanom-valu03kvartira-filippa-kirkorova-na-zemlyanom-valu04kvartira-filippa-kirkorova-na-zemlyanom-valu05kvartira-filippa-kirkorova-na-zemlyanom-valu06kvartira-filippa-kirkorova-na-zemlyanom-valu

Филип Киркоров не е алчен, иска за красивите си спомени едва 70 милиона рубли, което е нищо за московския пазар за недвижими имоти. Той все още пази топло чувство към бившата си, но по някаква причина не иска да се върне там.

След развода певецът отива да живее в луксозен апартамент на друго място, макар семейното жилище да остава за него. Бащата на певеца, Бедрос Киркоров го използва понякога, но днес е луксозен склад за сценични костюми, личен архив, плакати, записи и така нататък. 15kvartira-filippa-kirkorova-na-zemlyanom-valu 07kvartira-filippa-kirkorova-na-zemlyanom-valu 08kvartira-filippa-kirkorova-na-zemlyanom-valu 13kvartira-filippa-kirkorova-na-zemlyanom-valu 15kvartira-filippa-kirkorova-na-zemlyanom-2 Филип Киркоров пробва да се отърве от мезонета през 2010 година. Тогава той посочи 10 милиона долара цена, но не намери ентусиасти. "Този апартамент има толкова добра аура, атмосферата е незабравима, там бяха щастливи родителите ми, аз, този апартамент носи щастие на тези, които живеят там", разказва с умиление продавачът.

Сега агенция за лукс-имоти го предлага като изброява всички екстри на обща площ от 260 кв. м. , с гледка към реката и много спомени. filipp-kirkorov Филип Киркоров сега е зает с отглеждането на двете си деца, Алла си има близначки и нищо материално след връзката им не им трябва.