Шоков удар: Виж какво сервира Валери на Николета днес! (Лозанова избухна + разкрития)

Шоков удар: Виж какво сервира Валери на Николета днес! (Лозанова избухна + разкрития)
4 (80%) 4 votes

Валери Божинов явно е решил да покаже на Николета Лозанова, че с него номерата й не минават!

Николета Лозанова винаги е демонстрирала самочувствие, чието твърде спорно покритие със сигурност дразни болшинството хора у нас. Плеймейтката, набедена за водеща, родом от пловдивското село Караджово, живееше с идеята, че е над всичко и всички. Намери се човек обаче, който я приземи и то доста жестоко – като това не е кой да е, а благоверният й доскоро Валери Божинов.

След като разбра, че Николета Лозанова няма намерение да се разведе мирно и тихо, а прави всичко възможно да го наклевети и унизи чрез близък до нея клюкарски сайт, футболистът реши да не си оставя „коня в реката“. И днес нанесе толкова жесток удар на съпругата си, че Николета буквално избесня.

Николета

Любовта на Николета и Валери се превърна в дива омраза

Причината – Валери Божинов разкри пред най-близките си приятели (и видни светски клюкари), че в живота му има друга жена. 23-годишната девойка се казва Анелия, а двамата се запознали в интернет. Момичето е студентка, красиво и стройно, като по нищо не отстъпвала на Николета. Двете не можели да се сравнят единствено по интелектуални възможности, тъй като Анелия била в пъти по-начетена и умна от водещата на „Папараци“.

„Валери е едновременно бесен, но и щастлив. Ядосан е на Николета, която не се замисля, че двамата имат малката си дъщеричка Никол Божинова, на която новината за развода им ще бъде предостатъчна. Не стига, че детето ще плаче за раздялата на родителите си, ами ще трябва да понася и злобните слухове за баща си, пуснати не от друг, а от майка й. Добре, че е Анелия, която внася щастие в живота на Валери. Тя е плътно до него през последните дни и го подкрепя във всичко“, разкриват близки до Валери Божинов.

Новината за новото гадже на бившата й вече половинка, накарала Николета Лозанова да побеснее и да избухне от яд, тъй като вечно навиреният й нос нещо се „спихнал“. Тя дори се опитала на няколко пъти да се свърже с Валери по телефона, за да му вдигне скандал, но предвидливият ритнитопковец така и не си направил труда да й вдигне.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шоков удар: Виж какво сервира Валери на Николета днес! (Лозанова избухна + разкрития)”

  1. Silvia Silvana

    мар. 17. 2015

    Pisna da. Pi6ete za nikoleta xasto ne sprete da pi6ete za nikoleta

Добавете коментар