Андреа и Кубрат Пулев се отказват от сватбата, която семействата им вече очакваха всеки момент!

Какво се случва в Дания?! Това или е някаква зараза, или истински проблем, но след новината за скандалния развод на Николета Лозанова и Валери Божинов, още една обичана двойка втрещи хиляди с решението си. Андреа и Кубрат Пулев се отказаха от сватбата, която семействата им очакваха вече всеки момент. Това разкриха близки до русокосата певица, чието решение, за момента поне, било окончателно.

След толкова години заедно и след толкова приказки за това как се обичат и как са готови да станат семейство, Андреа и Кобрата наистина шокираха с решението си. Оказа се обаче, че не боксьорът, а певицата е тази, която се отдръпнала първа.

[caption id="attachment_337394" align="alignright" width="300"]Андреа Андреа и Кубрат Пулев може би изчакаха твърде дълго за сватбата си[/caption]

"Андреа не иска да се омъжва. Казва, че не е готова на тази стъпка, но това е лъжа, тъй като само допреди месеци говореше друго. Причината е в отношенията им, които охладняха в последно време. Няма какво да се лъжем - Андреа и Кубрат са по-често разделени, отколкото заедно и това натоварва връзката им. А като се има предвид от колко години са двойка, нормално е между тях да се получи една рутина, която да ги накара да се замислят за бъдещето", разкриха източници, близки до певицата.

В крайна сметка Андреа и Кубрат Пулев не са по-различни от милионите други двойки, претърпяващи криза във връзката си на всеки няколко години. Явлението е напълно номално и е обяснено нашироко във всяка книга по психология. Друг е въпросът обаче дали любовта им ще се окаже достатъчно силна и истинска, за да преодолеят този етап и да продължат напред заедно, или ще се разделят.

От цялата тази история помежду им поне стана ясно едно - че слуховете за побоя, който Кубрат Пулев нанесъл на Андреа наскоро, са пълна измислица и изобщо не отговарят на истината. Насилие между тях никога не е имало, а проблемът е по-прозаичен и скучен, отколкото някои хора се опитват да го изкарат.

"Скука, рутина и еднообразие - това мори Андреа и Кубрат от известно време насам и това е причината да вземат това решение. Все пак на този етап е още рано да се говори за раздяла, но истината е, че семействата им са притеснени - та те вече ги виждаха като семейство и ги подкрепяха във всичко", разказват източниците.