Ники Кънчев остана напълно сам, само с работата, парите и малката си дъщеря!

Водещият на "Стани богат" и "Биг Брадър" Ники Кънчев се взе насериозно дотам, че мина всички граници. В момента той е останал сам като куче, след като окончателно изгуби семейството си. Това разкриха близки до водещия, след чието предателство са му останали само работата, парите и малката му дъщеря, която още не разбира нещата от живота.

Оказа се, че Ники Кънчев е тотално игнориран от близките си хора, след като предал по най-неочакван и жесток начин собствения си брат Петко. Двамата винаги са били близки, още от деца, но днес Петко не иска да вижда брат си дори на снимка.

[caption id="attachment_337398" align="alignright" width="300"]Ники Кънчев Стиснотията на Ники Кънчев го остави напълно сам[/caption]

Причината - наскоро Петко имал наистина големи финансови затруднения и не успявал да се справи с погасяването на един от банковите си кредити. Затова прибегнал до последната надежда, която му останала, а именно да поиска заем от добре платения си брат. Нещо повече - сумата, за която Петко помолил Ники Кънчев, била нищо и никаквите за него 1000 лева.

Какво било изумлението и обидата му обаче, когато Ники Кънчев категорично отказал да му ги даде. Водещият, който в момента взима луди пари като част от журито на шоуто "И аз го мога", минал с оправданието, че няма налични пари, няма време да ходи до банката, за да тегли и още куп смешни поводи.

"На Петко му е станало страшно болно. Но всеки на негово място би бил адски наранен. Та това е родният ти брат, твоя кръв и плът. Как е възможно да си станал стиснат чак дотам, че да предадеш доверието му за хилядарка?! Нека Ники Кънчев да каже колко е изкарал през годините и то само от това да се прави на шут във Вип Брадър", коментират източници, близки до журналиста от Нова телевизия.

След като разбрали за предателството към собствения му брат, близките на Ники Кънчев се опитали да го вразумят и остро го порицали, но без ефект - той дори бил готов на скандал, само и само да се оправдае. Оттогава насам Ники Кънчев не е контактувал с роднините си, които били твърди в решението си, че щом парите са всичко за него, ще го оставят да си живее с тях.