Пол Уокър си отиде нещастно, но за него страдат милиони жители по земята...

Повече от година Медоу страда за своя татко и когато тъкмо бе започнала да превъзмогва загубата му, спомените отново я връхлетяла. Както ПИК писа, предварителната премиера на хита "Бързи и яростни 7" бе излъчена в САЩ. Kliuki.bg научи, че на нея е присъствала щерката на Пол Уокър, както и майка й. В залата почти всички са се разплакали, виждайки за последно големия актьор. Това, което Медоу е изпитала обаче, е нещо още по-силно. Тя е осъзнала, че вижда своя татко такъв, какъвто беше преди да си отиде, за последен път.

[caption id="attachment_337412" align="alignright" width="300"]Пол Уокър остана вечен Пол Уокър остана вечен[/caption]

"Надали някога ще приеме, че баща й вече го няма. В момента Медоу е сърдита на целия свят, че остана полусирак. Иска обяснение от Бог, но може би е още твърде малка, за да разбере, че добрите души напускат телесния свят по-рано." - споделя приятелка на семейството.

Снимките на екшъна "Бързи и яростни 7" съвпаднаха със смъртта на Пол Уокър. Заради това известно време имаше спекулации, че той не е умрял, а катастрофата е била част от филма. Надеждите на близките обаче се изпариха, когато разпознаха тялото на актьора.

След трагичната гибел на Пол Уокър се разразиха жестоки скандали за наследство. Медоу получи почти всичко, но не може да борави сама с парите още 2 години. Жената, която живееше с Пол до последно, изненадващо не получи нищо от наследството. Така се случи и с майката на Медоу - Ребека. Освен на щерка си, Уокър беше отредил в завещанието си известна сума и за родителите си.

Още не се знае какво се случва с героя на Пол Уокър в хитовия филм "Бързи и яростни 7", но се предполага, че загива. По-голямата част от филма беше вече заснет, когато се случи трагедията с актьора. Имаше известен период, в който продуцентите размишляваха дали да довършат филма, но все пак решиха да го направят. Официалната премиера ще се състои на 3 април.