Преслава сияе от щастие, Бирмата беснее

Поп фолк дивата Преслава дълго не остана сама. Певицата на годината е завъртяла главата на сериозен мъж и сърцето й отново е щастливо, шушукат из гилдията. Поп фолк дивата пак е влюбена, но не в Жоро Бирмата. Споменът за ревнивеца отдавна е изтласкан назад. Според близки до звездата на „Пайнер” мистериозният мъж, от който гласовитката е пленена и заради когото има дяволит блясък в очите не е от средите на родената в Добрич изпълнителка.

Една от най-тиражираните певици у нас се запознала с тайнствения мъж в обща компания. Той не бил сред тези, за които непрекъснато се говори из хайлайф средите. Според добре осведомени източници е строителен предприемач, имал дете от бивша приятелка и е само осем-девет години по-възрастен от Преси.Но бил достатъчно богат, за да осигури на новата си приятелка луксозен живот, пише „България Днес.

Преслава вече си е научила урока и не афишира кой е мистериозния принц до нея. Познавали го само трима-четирима доверени приятели, които доказали своята верност през годините. С богаташа изпълнителката общувала само с предварително предплатени карти, за да не засекат разговорите й.

[caption id="attachment_337417" align="alignright" width="300"]Преслав сияе от щастие Преслав сияе от щастие[/caption]

Припомняме, че според клюката предишното й гадже подарил на Преси супер тузарски мобилен телефон. Освен многото екстри той имал и устройство, което проследявал кой звъни на фолкаджийката и с кого тя разговаря, припомни и Kluiki.bg.

Преслава много се пазела. А и бившия й любовник Жоро Бирмата е болезнено ревнив и като нищо може да спретне някой неприятен номер на Преслава и най-прясното й гадже.Тя още помни последния чутовен скандал на бившия си. На афтърпартито, при раздаването на ежегодните награди на Планета ТВ Преслава танцува и се заигра с топ певеца Фики Стораро.

След като ги видя заедно на дансинга,Малката Бирма се нахвърли върху младия певец и стана страшно меле. Двамата бяха бяха целите в рани, а останалите клиенти на нощното заведение не могат да забравят грозните сцени. Затова Преслава вече не афишира новата си любов.

Според запознати новия й любовник финансирал екскурзиите й до Дубай и Милано, а на участията й се настанявал във ВИП-сепарета, откъдето наблюдавал изгората си. Двамата не се показвали заедно на публични места и упорито криели връзката си.