Пореден шамар в лицето на Николета Лозанова. Красавицата е сломена и съсипана...

Тежки дни настанаха за Николета Лозанова. Не й стига това, че се развежда с Валери Божинов, но и сега доскорошният й най-близък приятел Азис направо я довърши с жестоки думи. Ромският певец реши да си отмъсти на Ники, споделяйки пред техни общи познати, че Лозанова е виновна за края на брака си. Васко намекнал, че бившата плеймейтка изобщо не е стояла без мъже във времето, в което футболистът се е подвизавал в чужбина. Думи, които със сигурност нараняват Николета, защото не е лесно да изтърпиш раздяла със съпруга си и предателство от приятел, дори и бивш, в рамките на един месец.

[caption id="attachment_337420" align="alignright" width="300"]Азис злорадства относно нещастието на Николета Лозанова Азис злорадства относно нещастието на Николета Лозанова[/caption]

Слуховете са, че наистина Николета Лозанова не е била вярна на мъжа си през годините и накрая той я е хванал в крачка. Нелепо е обаче да се смята, че и Валери Божинов е бил светец в този брак. Наскоро Kliuki.bg писа за извънбрачната авантюра на футболиста със студентка от УНСС, която е само на 20 г.

Отношенията на Азис и Ники пък охладняха миналата година, когато тв водещата показа в предишното си предаване "Поверително от NL" кадри от личния живот на певеца. Той по принцип го държи в строга тайна и затова се разсърди жестоко на Николета. В отговор Азис реши да стане близък с най-големия й враг - Алисия. Така Васко и Лозанова се разделиха като приятели завинаги.

Азис обаче е доказал, че не прощава, нито забравя. Той не трепнал, когато узнал, че Ники се разделя с Божинов. Нещо повече. Певецът силно се зарадвал, че идват лоши времена за бившата му приятелка. Той го възприел като знак от съдбата, че всяко зло се наказва, визирайки отношението на Николета към него. Все пак обаче поведението на Азис в цялата тази ситуация изглежда леко злобно.