Венета Райкова е принудена да търпи своеволията на мъжа си Тихомир Георгиев, въпреки че е много над него!

Тишо не работи от 2 години, никога не е изглеждал перфектно, а и на интелект не е особено богат, както твърдят познатите му. Това не му пречи обаче да изисква от Венета Райкова всичко, което той самият не е.

Kliuki.bg научи, че виновник за драстичната промяна във фигурата на Вени е именно Тихомир. Бившият бизнесмен поставил на жена си ултиматум, че ако не влезе във форма и не стегне все по-увисващото си 40-годишно тяло, той ще потърси ласките на по-млада жена. Наглостта на Тишо е пълна, защото е всеизвестно, че Георгиев не е от най-слабите или здрави мъже. Все още се помни лекият бирен корем, който разклащаше в "Биг Брадър".

[caption id="attachment_337427" align="alignright" width="300"]Наглостта на Тихомир Георгиев спрямо Венета Райкова мина границата на нормалността! Наглостта на Тихомир Георгиев спрямо Венета Райкова мина границата на нормалността![/caption]

"Вени винаги е била по-красивата и привлекателна в двойката. Не само това, но тя е и по-умна, по-оправна. Тихомир вече 10 години живее на гърба й. Време е да се спре това, но тя не го осъзнава. Жалко, заслужава по-силен характер за мъж." - споделя една от приятелките на Венета Райкова.

Проблемите в брака на известната двойка започнаха отдавна. Дори по едно време двамата бяха разделени и почти беше задвижен разводът им. Те обаче успяха да останат заедно, въпреки трудностите. Преди 2 години обаче кризата в отношенията им пак бе подновена, тъй като Венета беше бясна, че мъжът й не носи и една стотинка на семейния бюджет, след като заведението му на морето фалира.

Днес и Венета Райкова, подобно на Тишо, е безработна. Това явно дава сили на брадърът да задейства психически тормоз над тв водещата, че не изглежда добре. Не е ясно как силна жена като нея се оставя да бъде манипулирана. Истината е, че за 40-годишна Венета изглежда повече от прекрасно.