Виктор Николаев не е това, за което по принцип се представя!

На телевизионния екран Виктор Николаев изглежда спокоен и уравновесен мъж, който много трудно може да бъде изкаран от равновесие. Истината обаче е съвсем друга. Водещият на сутрешното "Здравей, България" всъщност бил крайно невротичен и нестабилен емоционално човек. Той често изригвал извън ефир, както и у дома. Виктор прилагал своя труден характер и на съпругата си, държейки се властолюбиво и настойнически към нея, въпреки че те е по-голямата на възраст, научи Kliuki.bg.

"Веднъж избухна само от обаждане на негов гост, че няма да дойде. Не го бях виждал до тогава така. Цялото му лице почервеня. В този миг наистина не можеше да сдържи гнева си. Има и други случаи, в които е показвал своя буен нрав." - разкрива човек от предаването по Нова ТВ.

[caption id="attachment_337455" align="alignright" width="300"]Виктор Николае има тайна от зрителите, а Ани Цолова го прикрива Виктор Николаев има тайна от зрителите, а Ани Цолова го прикрива[/caption]

Ани Цолова не приемала особено добре тази черта от характера на Виктор Николаев, тъй като понякога я засягало лично. Не били малко случаите, в които двамата имали пререкание за нещо в работата. Тогава Виктор ставал вербално агресивен и опитвал да налага волята си. Ани обаче също не си мълчала и скандалът се получавал.

"Нещото, заради което двамата си паснаха така добре, е именно лидерският им манталитет. Те са силни характери, а това е много важно за един екип от двама души. Тандемът трябва да бъде от равностойни личности, само така ще се получи както трябва." - споделя техен колега в телевизията.

Виктор Николаев обаче умишлено криел от зрителите своята агресивност и избухливост. Той искал те да го възприемат като човек с благ и мек характер, но понякога е видно, че не издържа на преструвките и се случва да нападне някой свой събеседник. Ани Цолова била по-въздържана в поведението, но и тя имала същия нрав като Виктор.