Виктор Николаев крие истинското си лице (Ето я истината!)

Виктор Николаев крие истинското си лице (Ето я истината!)
4 (80%) 4 votes

Виктор Николаев не е това, за което по принцип се представя!

На телевизионния екран Виктор Николаев изглежда спокоен и уравновесен мъж, който много трудно може да бъде изкаран от равновесие. Истината обаче е съвсем друга. Водещият на сутрешното „Здравей, България“ всъщност бил крайно невротичен и нестабилен емоционално човек. Той често изригвал извън ефир, както и у дома. Виктор прилагал своя труден характер и на съпругата си, държейки се властолюбиво и настойнически към нея, въпреки че те е по-голямата на възраст, научи Kliuki.bg.

„Веднъж избухна само от обаждане на негов гост, че няма да дойде. Не го бях виждал до тогава така. Цялото му лице почервеня. В този миг наистина не можеше да сдържи гнева си. Има и други случаи, в които е показвал своя буен нрав.“ – разкрива човек от предаването по Нова ТВ.

Виктор Николае има тайна от зрителите, а Ани Цолова го прикрива

Виктор Николаев има тайна от зрителите, а Ани Цолова го прикрива

Ани Цолова не приемала особено добре тази черта от характера на Виктор Николаев, тъй като понякога я засягало лично. Не били малко случаите, в които двамата имали пререкание за нещо в работата. Тогава Виктор ставал вербално агресивен и опитвал да налага волята си. Ани обаче също не си мълчала и скандалът се получавал.

„Нещото, заради което двамата си паснаха така добре, е именно лидерският им манталитет. Те са силни характери, а това е много важно за един екип от двама души. Тандемът трябва да бъде от равностойни личности, само така ще се получи както трябва.“ – споделя техен колега в телевизията.

Виктор Николаев обаче умишлено криел от зрителите своята агресивност и избухливост. Той искал те да го възприемат като човек с благ и мек характер, но понякога е видно, че не издържа на преструвките и се случва да нападне някой свой събеседник. Ани Цолова била по-въздържана в поведението, но и тя имала същия нрав като Виктор.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Виктор Николаев крие истинското си лице (Ето я истината!)”

 1. зрител

  мар. 18. 2015

  Отвратителни са и двамата не гледам Нова заради тях и АНИ САЛИЧ скучни безлични и нетактични .

 2. Zoia Mileva

  мар. 19. 2015

  Я си помислете в днешно време, кой може да сдържа нервите си винаги? Важното е да можеш да ги овладяваш, преди да е станало късно!

 3. ANTIVIKTOR

  авг. 18. 2015

  ei mrankach VIKTOR STIGA SI MRUNKAL KATO VODISH AXA MRUN MRUN AN AN BOKLUK I POLOVINA SI PROSTAK SI GOLQM PFFUUUU MMRUNKASH MNOGO EII IDIOT SMESHEN

Добавете коментар