Катя от "Ритон" днес има повод да почерпи, но тя самата направи подарък на читателите!

Честито на Катя от "Ритон"! Една от най-обичаните певици у нас днес навърши 57 години, макар че изобщо не й личат. Хубавата Катя изглежда зашеметяващо и по нищо не отстъпва на 40 и дори 35-годишните дами. Навръх личния си празник обаче, вместо да получи подарък, тя направи такъв за читателките и всички, които я харесват.

А именно - разкри как поддържа перфектната за годините си фигура и какъв е начинът, по който отслабва наистина безотказно всеки път. Катя от "Ритон" обаче побърза първо да уточни, че тренира поне 4 пъти в седмицата като е обзавела дома си с различни уреди за кардио тренировка.

"Кардиото и аквабайка - колело във вода, което си закупих преди година, указват наистина вълшебна помощ в борбата с наднорменото тегло. Повярвайте, ако само седите и гладувате, нищо няма да постигнете, а свалените килограми ще се връщат при вас като бумеранг и то в двойно количество. Най-сигурният начин да отслабнете трайно и хармонично е като заложите на кардиото, с което наистина горите страшно много калории", споделя Катя от "Ритон".

Съпругата на Здравко Желязков, която той неведнъж е признавал, че обича повече от всичко и след толкова години, разкри и диетата си в помощ на читателките. Катя категорично отрече гладуването и сподели, че след тренировка дори си позволява парче натурален шоколад или малко парче тирамису, но само от време на време.

Режимът на хранене на Катя от "Ритон" от дълги години включва единствено варена или печена храна, както и такава, приготвена на пара. Тя залага най-много на зеленчуците, пилешкото и телешкото месо, и млечните продукти - но само такива с ниска масленост.

Често пъти тя заменяла сиренето с обезмаслена извара, а кашкавал хапвала редовно, но в малки количества - по 1-2 резенчета за денонощие. Певицата пробвала разделното хранене и го подкрепя почти изцяло. С тази разлика, че не се храни точно по правилата му.

Катя от "Ритон" спокойно смесвала забранените за обща консумация храни като месо, картофи и ориз, но никога не ги приемала заедно на едно хранене. Винаги следяла да минат поне 3 часа от едното до другото - например ако за обед е хапнала картофи, то спокойно може да си позволи пържола 3 часа по-късно. "Правете това, ако не можете да се храните разделно всеки ден и сами ще се уверите, че разултатите са точно толкова добри, ако не и повече. Защото дразненето на организма ви и "гладът на очите" спира да съществува", обяснява чаровната Катя от "Ритон".