Ники Михайлов и Николета Лозанова щели да се събират след развода й - пълна лъжа!

Поредната нагласена клюка, целяща да вдигне сриващия се рейтинг на вече бившата футболна съпруга Николета Лозанова, е тази, че след развода с Валери Божинов тя щяла да се събере със старата си тръпка Ники Михайлов. Е да, ама някой друг път. Всичко това се оказа огромна и тлъста лъжа, разкриха близки приятели до вратаря на Мерсин.

Нещо повече - Ники Михайлов бил бесен от слуховете по негов адрес и сипел обида след обида към хората, родили този абсурд. Колкото и да се тръби по някои медии, че Николета Лозанова винаги е обичала Ники Михайлов и той си останал голямата й любов, това определено подлежи на въпрос. Ясно стана обаче отношението на самия вратар към натирената съпруга на Валери Божинов - и то е под всякаква критика.

[caption id="attachment_337486" align="alignright" width="300"]Николета Ники Михайлов срина Николета Лозанова след клюката за тяхното събиране[/caption]

"Тия изтрещяха ли, бе?! Аз да се събирам с Николета, хахаха... По-голяма тъпотия не съм чувал. Стига ми времето, в което бяхме заедно навремето и пари да ми дават, не бих го върнал. Алисия може да вдигаше скандали преди раздялата ни, но сравнение не може да става между нея и Николета. Класи, хиляди класи е повече от Божиновица. Валери да се оправя с нея, а името ми да оставят на мира в измислените си сапунки", почервенял от гняв заявил Ники Михайлов пред едни от най-близките си приятели.

Относно раздялата си с Алисия, оказа се, че Ники Михайлов продължава да се обажда на певицата и да поддържа връзка с нея и Валерко, макар и доста по-рядко отпреди. Алисия и Ники успели да запазят уважението си един към друг, а поводите да продължат да се срещат, били най-вече заради детето, което било адски привързано към вратаря. Да не забравяме, че цели 4 години Ники играеше успешно ролята на татко на Валери младши.

"Нека да го оставят момчето на мира. Стига са го забърквали в някакви любовни триъгълници и прочие. Валери Божинов щял да се връща при Алисия, а Ники Михайлов преоткривал любовта с Николета Лозанова - е, по-голяма тъпня не сме чували. А колкото до Николета, тая превземка, не е ясно кой мъж ще успее да изтърпи", коментират източниците, чието мнение между другото, се споделя от огромна част от светския елит у нас.