Деси Слава показа, че е голям човек с трогателна постъпка!

Завърналата се в "Пайнер", след над 10 години изгнание в други компании - Деси Слава, демонстрира, че има голямо сърце. Певицата организира концерт за болно момиче, на който са били събрани 13 хил. лв. Освен Деси, участие са взели Анелия, Цветелина Янева, Галин и други изпълнители на "Пайнер", научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_337497" align="alignright" width="300"]Деси Слава показа, че има широко сърце Деси Слава показа, че има широко сърце[/caption]

Девойката е едва на 19 години, но още преди 3 г. й откриват меланом на главата, който по принцип е смъртоносен. Момичето, което се казва Диана Поибренска, се подлага на няколко операции и химиотерапия, което помага максимално, но за да се излекува напълно, е необходима една последна операция, която ще се проведе в Истанбул, Турция. Лошото е, че за нея на Диана са й необходими 100 хил. лв. (70 хил. за интервенцията и 30 хил. за възстановяването). Семейството й вече е успяло да осигури половината от сумата, като за това помага и концертът, организиран от Деси Слава. Другата част от парите обаче е необходима спешно, защото операцията трябва да бъде осъществена до няколко дни.

[caption id="attachment_337498" align="alignleft" width="300"]Диана Поибренска е само на 19 г., но вече се бори за живота си Диана Поибренска е само на 19 г., но вече се бори за живота си[/caption]

Случаят едва наскоро навлезе повече в телевизионните медии, което придаде гласност. Надяваме се, че и нашите читатели, които имат възможност, ще помогнат на Диана. Тя мечтае да оздравее напълно, за да запише висше образование. Освен това девойката споделя, че си прави планове за бъдещето и за създаването на свое семейство един ден.

"Когато разбрах за случая, се почувствах длъжна да направя нещо. Веднага събрах колегите и им разказах историята на Дианка. Всички, които бяха в София по това време, се записаха за участие. Жалкото е, че очаквах малко по-голяма сума да съберем, но и това е нещо." - разказва Деси Слава.

Има слухове, че изпълнителката на "Две сърца" се е включила и с лични пари, но не желае да си прави излишна реклама. Времето за Диана Поибренска обаче тече по-бързо от на повечето хора. Затова нека й помогнем. Вижте как!

Diana-Poibrenska