Гала дори не е подозирала какво се случва с дъщеря й Мари Будева!

Тежък удар съсипа чаровната водеща на "На кафе" - Гала. Това е един от най-големите кошмари в живота й, тъй като касае най-важното в него, а именно щерка й Мари Будева. Красивото момиче навърши 18 години и винаги досега е била повод за гордост на родителката си, тъй като е извън всякаква прилика с т.нар. "кифли" на нейната възраст.

Новината, която буквално съсипа от тревога майка й обаче, се стовари съвсем неочаквано, след като Мари Будева отново бе приета в болница и то навръх рождения си ден. Първоначално Гала нямала представа какво се случва и защо дъщеря й е зле, разкриват близки до телевизионната водеща от Нова телевизия.

[caption id="attachment_337492" align="alignright" width="300"]Гала Гала в силен стрес заради щерка си Мари Будева и диетата й[/caption]

Какъв бил ужасът й обаче, когато се оказало, че състоянието на Мари е влошено заради строга и съсипваща организма диета, която момичето спазвало доста дълго време, без знанието на Гала и Стефан. Таткото на Мари Будева - Косьо Будев също не бил наясно с новопоявилото се желание за слабост на щерка му, тъй като скоро не я бил виждал.

"Мари е изключително будно, разумно и кротко дете. Тя никога не се е блазнила от славата на майка си и винаги е иронизирала по невероятно тънък и остроумен начин всички плеймейтки и тем подобни звЕзди, които позират с патешки човки по селфита. Затова и нямаше кой да предположи, че точно Мари ще се подложи на такава опасна диета за отслабване", коментират близки до семейството на Гала и Стефан.

Когато била приета в болницата, Мари се чувствала адски зле и се оплаквала от постоянно гадене и силни болки в корема. Всичко това обаче, се оказало резултат от строгата й диета, която не била съобразена по никакъв начин с подрастващата й възраст, нито с организма й.

"Гала не е на себе си от страх, да не би Мари да се зарази от прословутия синдром на Барби. На тази възраст момичетата започват много да се влияят от тези неща, без да си дават сметка, че понякога това може да ги доведе до наистина сериозни заболявания като булимия или анорексия, чиито последици са ужасяващи", убедени са източниците.