Взрив: Илиана Раева втрещи всички с ужасяващо разкритие! (пълни подробности)

Взрив: Илиана Раева втрещи всички с ужасяващо разкритие! (пълни подробности)
5 (100%) 4 votes

Илиана Раева разказа наистина ужасяваща история, която малко хора знаят!

Златното ни момиче Илиана Раева втрещи всички с ужасяващо разкритие, с което малко хора в живота й са били наясно до момента. Съпругата на бившия национал Наско Сираков сподели истината ден след рождения си ден на 15 март. А симпатизантите и приятелите й направо настръхнаха.

Илиана Раева разкри, че живее буквално втори живот. А този, който я спасил от сигурна смърт, бил единствен Бог. Ужасът се случил на рождения й ден през далечната 1978-ма година, когато Илиана Раева навършила 15 години. Тя тъкмо била започнала кариерата си при голямата Нешка Робева и силно се вълнувала, защото на 16 март трябвало да пътува за турнир в Полша.

Илиана Раева

Илиана Раева никога няма да забрави този ден от живота си, който я разтърсва и до днес

Изненадващо обаче, навръх рождения си ден на 15 март, тя се разболяла и вдигнала рекордната температура от 39,5 градуса. Не можела да стане от леглото, затова баща й се обадил на Нешка Робева, за да я уведоми за ситуацията. Треньорката веднага проявила разбиране и посъветвала Илиана да се лекува и да пази леглото, като вместо нея на турнира щели да изпратят момичето, чакащо в резервите, Албена Петрова.

„Никога няма да забравя този ден. На рождения ми ден бях стрешно зле, чувствах, че ще умра. А на другия ден, в който трябваше да летя със самолета до Полша, вече ми нямаше абсолютно нищо. Плачех и се тръшках от яд у нас, че не съм могла да замина за състезанието, но уви – примирих се. Едва ли някой може да резбере обаче, какво изпитах само няколко часа по-късно“, разказва с ужас Илиана Раева.

Точно тогава телефонът в дома й иззвънял и нейната съотборничка Тереза Карнич й съобщила през сълзи, че самолетът, в който тя е трябвало да бъде, е паднал и всички в него са загинали. Илиана Раева не вярвала на ушите си, било наистина страшно. Адската трагедия я смазала.

След този случай обаче, тя винаги е вярвала, че единствено ръката на Господ я е спасила от смъртта и то, защото има друга цел за нея и живота й. „Той ми е дал шанс, защото ще иска от мен – винаги съм го знаела. И винаги ме е било страх дали се справям и дали достойно изпълнявам отредената ми от Него мисия“, заключва с трепет Илиана Раева.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Взрив: Илиана Раева втрещи всички с ужасяващо разкритие! (пълни подробности)”

  1. az

    мар. 19. 2015

    Егати тъпата овча логика. За нея „господът” имал планове, а за Албена Петрова какви са били „плановете” му? И за останалите в самолета? Или според тъпанарския й манталитет трябва да приемем, че въпросният „господ” е лично неин и има планове само за нея? Като щастливо овчарче да благодари на късмета и благоприятната за нея случайност, а не да парадира с „божествените си връзки”, че е жалка.

Добавете коментар