Александър Кадиев не може да повярва, че все още има хора, които го считат за по-различен мъж! Телевизионният водещ и актьор е направо бесен на някои зрители!

Въпреки че от години живее с красивата Таня и очаква в най-скоро време първата си рожба, Александър Кадиев продължава да търпи унизителни намеци за своите предпочитания в любовта. Това е тема, която явно е оставила някакъв комплекс у Сашо, защото той и днес побеснява, когато някой дори само се пошегува с него, че харесва мъже. Преди да се обвърже сериозно, синът на Катето Евро беше считан от мнозина за младеж с влечение към мъже. Той доказа, че това е било една тотална нсправедливост спрямо него, но намеците не спират, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_337507" align="alignright" width="300"]Александър Кадиев все още побеснява от унизителните намеци по свой адрес Александър Кадиев все още побеснява от унизителните намеци по свой адрес[/caption]

Тази сутрин Александър Кадиев реагира особено остро на зрител на "Преди обед", който го запита във Фейсбук - кога щял да си признае, че е с предпочитания към мъжете. Зрителят дори се бе обърнал към тв водещия в женски род, което може би допълнително подразни Сашо. Той побърза да се "захапе" с човека в социалната мрежа, отвръщайки му иронично, че скоро щял да си признае, но първо трябвало да си уреди живота.

Това обаче беше само един малък пример, който описва добре комплекса на Александър Кадиев относно тази тема. Разбира се, той е истински мъж, тъй като приятелката му е невероятно красива, а и очаква бебе. Все пак обаче намеците продължават. Те не идват само от въпросния зрител днес, но и други са се шегували със Сашо по този въпрос.

"Той прекалено много театралничи дори в реалния живот. Имам чувството, че не го разграничава от работата. Постоянно се лигави и оставя впечатлението, че винаги играе някаква роля. Може би затова някои считат, че не е истински мъж, но аз смятам, че грешат." - коментира почитателка на Александър Кадиев.