За урок на Маги Халваджиян: Виж как постъпват с журито на X Factor в чужбина!

За урок на Маги Халваджиян: Виж как постъпват с журито на X Factor в чужбина!
5 (100%) 1 vote

Маги Халваджиян да взима пример от Нова Зеландия, където X Factor явно не е просто машина за пари, потъпкваща талантливи хора, както е у нас

Сериозният скандал с X Factor Нова Зеландия е добър повод Маги Халваджиян да се замисли добре относно своята работа. Както се писа в ПИК, цитирайки чуждестранни медии, двама от съдиите на шоуто в тази страна бяха уволнени и опозорени публично. Продуцентите свалиха от екран Уили Муун и Наталия Килс, които са женени. Причина стана просташкото поведение на двамата и грозните им реплики спрямо участник в предаването.

„Те напускат шоуто незабавно. Такова поведение в ефир никога няма да бъде толерирано или поощрявано в нашето шоу. Да си позволиш директни обиди към участник е най-долното нещо. Двамата не стават за жури в X Factor, най-малкото нямат необходимия изказ.“ – коментира продуцентът на шоуто, уволнявайки двамата съдии.

Истината, от която трябва да си вземе поука Маги Халваджиян, лъсна в Нова Зеландия

Истината, от която трябва да си вземе поука Маги Халваджиян, лъсна в Нова Зеландия

Случилото се в Нова Зеландия обаче трябва да послужи за пример на Маги Халваджиян, който прави българския вариант на X Factor. Нашето жури също понякога се държи твърде жестоко и пренебрежително. Саня Армутлиева даже по време на кастингите намекна на едно 15-годишно момче, че харесва мъже, тъй като се държал доста женствено. Разбира се, не последва никаква забележка на Магърдич към нея, понеже без музикалната й компания шоуто ще се обезсмисли.

„У нас всички играят заедно и на никого не му пука за децата, които се явяват в шоуто, защото те наистина повечето са деца. Нека Маги види в чужбина какво правят, нали винаги се прави на широко скроен човек.“ – беснее един от родните ни фенове на X Factor, чиято любимка Кристина Дончева отпадна далеч преди финала.

Истината е, че в чужбина X Factor застава не само зад своя екип, но и зад самите участници. Тук не е така. Тяхната идентичност тотално се обезличава и те стават жертва на вижданията на шоуто за това кое е хубаво и кое – не. Никой не ги пита за нищо, счита Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар