Алисия става все по-скандална

Поп фолк дивата Алисия не й действа добре свободата. Свободата, която получи изненадващо, след като се раздели с дългогодишното си гадже Ники Михайлов. Войната, която си спретна с отявлената си врагиня Николета Лозанова е нищо, в сравнение с това къде точно наскоро бе забелязана бившата на националния вратар Ники Михайлов.

Певицата на Ара мюзик е щракната от бдителни папараци да се размотава на доста скандално място. Красивото кътче в хотелски комплекс Царско село е уникално откъм природа и местоположение, но то е известно като място за кръшни креватни изпълнения, пише HotArena.

Кварталът с нищо не по-различен от останалите в столицата, освен със своята специална цел. Защото не е тайна за столичани, че там баровците водят своите любовници, за да упражняват хоризонталните хватки. Фолкаджийката попадна изненадващо на кадър на Канал 3, които снимаха тренировките на футболния отбор ЦСКА, разбра и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_337513" align="alignright" width="300"]Алисия бе изловена в шокиращо положение Алисия бе изловена в шокиращо положение[/caption]

Алисия е нормално да се вижда с мъже. Млада и красива жена като поп фолк дивата няма как да няма срещи, след като се раздели с националния вратар, който пази вратата на турския тим „Мерсин”, заради безкрайните му изневери. И има право да се вижда с мъже, но щом бе засекана на това скандално място, възникват куп въпроси с още по-голям брой неизвестни. Според добре осведомен източник за малко щели да хванат и Алисия на калъп с известен баровец, но късмета й проработил.

Една от версиите е, че там чалга звездата води сина си на тренировки. Момчето на Валери Божинов умее да рита топката доста умело и затова е поел още от невръстна възраст пътя на баща си. Но за съжаление обаче Валери-младши тренира в квартал Бояна, а не в скандално известния квартал Царско село.

Припомняме, че там имаше сцена, достойна за екшън филм между Валери и бившата му жена Алисия. Тогава, точно преди нова година Алисия хвана неверника с две знойни мацки и приятеля си, плейбоя Благо Георгиев именно в хотелски комплекс Царско село. Мястото е любимо на по-платените ритнитопковци и родни бизнесмени, които водят креватните си завоевания далеч от хорските погледи.