Топ готвачът на Mastеr shef Петър Михалчев доста пострадал

Петър Михалчев от Mastеr shef е бил лошо момче. Ексцентричният магьосник, който върти уникални манджи в кухнята е бил доста вироглав. В момента той оглавява кулинарното шоу по Би Ти Ви Mastеr shef и е един от тримата в журито. Петър Михалчев разкри, че заради настоящата си съпруга Ина е падал от третия етаж.

Случката станала при едно парти, още когато двамата били гаджета. За да я впечатли, кулинарния маг й казал, че може да се плъзга по парапета на терасата без ръце, пише Блиц. Е, той наистина я впечатлил, като се сгромолясал от високото. „Всички си помислили, че аз вече съм мъртъв. Но оцелях”.Имал само счупени ребра и изпаднал в комоцио, спомня си днес ексцентрика.

Това наложило дълго време да си лежи в къщи. И бъдещата му съпруга била наистина впечатлена от него. И така вече тринадесет години, пред които те са заедно и отглеждат сина си Марио, научи и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_337518" align="alignright" width="300"]завзе екрана Master shef завзе екрана[/caption]

Шеф Петър Неделчев помни и други гафове в кухнята. Палил се е на газов котлон и горелка е избухвала в ръцете му.

Най-отровната храна, която е вкусвал е рибата Фугу в страната на изгряващото слънце.Видял много неща по света, Петър Неделчев си признава, че само японската кухня му се опряла. Но той с непоправимия си хъс решил да я превърне в „покорна робиня” и успял.

Топготвачът от Mastеr shef се радва, че няма по-добър познавач от него от източната кухня. Пъстрият виртуоз на тиганите не търпи нехайство в кухнята. В Япония, една от любимите му страни не го допускат в басейни и сауни, заради татусите му.

Но се кефи, че пак заради тях го разглеждат като причудлива картина в ресторантите. За него шоуто Mastеr shef е още едно предизвикателство. Иска неговият фаворит да има любов към готвенето в сърцето си. И да не се отчайва, защото красивите неща не се случват отведнъж.