„И аз го мога” продължи линията на „Като две капки вода” – оценките компенсираха грешките от миналото предаване

И аз го мога – поредно шоу на Маги Халваджиян, отново ядоса зрителите!

Миналата седмица хората с любопитство изгледаха първия епизод на звездната надпревара, но след това масово изреваха недоволството си от крайния резултат, видя kliuki.bg.

Симона Пейчева падна, докато изпълняваше номера си, но заради куража да повтори беше наградена с първо място. Тогава се затръшкаха, че била нагласена победителка, че ощетили конкуренцията, на първо място – Елен Колева.

Снощният епизод сблъска актрисата и гимнастичката на номера „Въздушен шал”. Симона този път беше безупречна, зрителите я аплодираха на крака...но това не й донесе и една точка!

elen-koleva

Елен Колева, дори поналяла тяло, успя да вземе акъла не само на мъжете в журито! Красавицата така изпълни номера си, сякаш го прави за нощен клуб, а не за телевизионно шоу. Операторът не напразно даде как Ники Кънчев реагира на номера й.Господин „Стани богат” си глътна граматиката покрай остарялата Памела, горещата Елен Колева му взе акъла далеч по-лесно!

elen-koleva 3elen-koleva 2

Хубавицата беше облечена толкова предизвикателно, че всички трепереха гърдите й да не лъснат всеки момент! Актрисата беше толкова гореща, че старото й гадже Александър Найденов със сигурност е избълвал поредна отровна доза с „разкрития” по неин адрес!

Зрителите със сигурност оцениха провокативния номер на Елен Колева. Журито намери начин да сподели, че точно това е плюсът на изявата й. Бедната Симона, макар и съвършена, претърпя срамна загуба.

Във форумите са разжужаха, че И аз го мога било на принципа на Като две капки вода. Азис беше награден заради шоу и за компенсация, но изпълнението му хич го нямало! Така и Елен получила победа в замяна на незаслуженото второ място предния път.

elen-koleva 5elen-koleva 4

Журито и продуцентът на предаването със сигурност са на друго мнение. Виж как Елен Колева вдигна градусите на желанието в И аз го мога: