Николета едно време беше покрусена от мисълта, че ще стане просто богаташка съпруга, но не и на Валери

Николета след има-няма три месеца, при бързо споразумение, вече няма да е „- Божинова”.

Бъдещата мома „Второ подобрено издание” със сигурност няма да си ляга нито непогалена, нито ще се реши да е с някой само заради красивите му очи. Бъдещето й обаче ще е охолно, поне според прогнозата на бившия й най-добър приятел.

Навремето, когато Азис се сближаваше с Николета, двамата участваха в „Черешката на тортата”. Това беше преди Лозанова да се венчае за Валери и само тъничко намекваше, че в най-скоро време иска да стане майка и съпруга, помни kliuki.bg.

Азис си правеше тлъсти шегички с компанията на вечерите, които ги снимаха заедно. В една от срещите си певецът изненада Николета, Петко Димитров и Мартин Карбовски с разкритие. Бил наследил пророческата си дарба от баба си гледачката, но много рядко си позволявал да споделя какво е „видял”.

nikoleta-mara-gu6terow

Николета обаче се прихвана и Азис не скри прогнозата си за славното й бъдеще. С Валери нямала да бъде до гроб. Бъдещето й било в чужбина, на север. Там щял да я заведе някой богаташ, който печели с петрол. Дали имал верига с бензиностанции или нефтени кладенци – не стана ясно, но Николета научи, че не й е писано да се пенсионира като футболна съпруга.

Тогава Лозанова изглеждаше огорчена, че бъдещето й не е с Валери, но днес нещата стоят по друг начин. Азис позна поне крушението на връзката й с Божинов. Оказа се, че и майката на Николета го е подкрепяла.

Навремето Ередина не посрещнала с ентусиазъм аферата на щерка си с палавника. Мислила си, че историята им няма бъдеще и била сред изненаданите от брака им. Днес искала дъщеря й да намери пристан при заможен господин – може би не толкова атрактивен, но солиден...Нещо като Хриси Гущеров на Мария!

Певицата и плеймейтката отдавна се считат за „баджаначки”. Не стихват приказките, че Ники Михайлов свалил и горещото Миме. Настоящата милионерша обаче умее да брани своето и няма да се остави „разтури къща” като Николета да й развали семейното огнище!