Христо Сираков попадна отново в плен на Биляна (Събра ги тази, която ги раздели)

Христо Сираков попадна отново в плен на Биляна (Събра ги тази, която ги раздели)
5 (100%) 3 votes

Христо Сираков може и да не подари пак пръстен на плеймейтката, но красавицата получи повече от християнска прошка

Христо Сираков най-после се отърва от зависимостта си към Зара, но не може да се откъсне от Биляна Евгениева.

Старата приказка „Клин – клин избива” може да бъде потвърдена и от Ицо 100те манекенки. Застаряващият плейбой обожава професионалните красавици, които могат да му бъдат дъщери, но една от тях дълго време беше в сърцето му.

Зара не просто му беше партньорка за известен период, но и след раздялата им бизнесмена трудно я прежали. Уж бяха много добри приятели, но си личеше тайната надежда на Христо Сираков да я върне в живота си.

Благодарение на Биляна Евгениева, баровецът преболедува брадърката. Плеймейтката дори получи годежен пръстен и пищно тържество по повода, помни kliuki.bg. Двамата можеха и да се оженят, ако танцьорката не стъпи на криво с Благой Георгиев.

Измяната на Биляна беше надлежно документирана и в нощен клуб и от папараците на Николета. Христо Сираков тогава я прокуди от живота си, без право на завръщане. Твърдеше, че като християнин й простил предателството, но дума не можело да става за сдобряване.

Биляна си посипа главата с пепел. Намери си ново гадже, като не я приеха обратно. Бизнесменът сподели, че си остава с добро чувство към нея. Тя се държала прекрасно във връзката им, затова не заслужавала обидни думи.

Времето обаче лекува всичко! Пак Николета и папараците й се сдобиха с доказателство, че Христо Сираков може да прощава не само по християнски. Двойката беше пипната в особена близост по малките часове. Щастливите им съвместни мигове ще бъдат излъчени още тази неделя!
hristo sirakov
Приказките, че Христо Сираков си намерил ново гадже – красива даскалица може и да са верни, но конкурентката на Силвия Зубева едва ли ще преглътне обидата. Биляна пък може и да не получи отново годежния си пръстен, но стандарт на милионерша – със сигурност. Стига Христо Сираков да не реши да си върне за унижението!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар