Асен Блатечки унизи Диляна Попова по най-жестокия начин и то пред очите на свидетели!

Да им е живо и здраво малкото съкровище Борил, но май само бебето вече е това, което свързва по някакъв начин Асен Блатечки и Диляна Попова. Отношенията помежду им все повече заприличват на война, еле пък след унизителния спектакъл, който разигра актьорът преди ден и то пред очите на свидетели.

Очевидци на скандалния случай разказват как Асен Блатечки отишъл в апартамента на Диляна Попова и само след десетина минути излязъл оттам и се насочил към един малък бус, който чакал до тротоара. В него чаровникът на българското кино и театър започнал с бясна скорост да товари всичките си принадлежности от дома на манекенката. Асен изнасял дрехи, куфари и дори мебели. В буса се озовали две канапета и един плазмен телевизор.

[caption id="attachment_337540" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки изнесе и последната си вещ от дома на Диляна след жесток скандал[/caption]

"Очевидно беше, че бърза да избяга от Диляна Попова, защото сваляше, изнасяше и товареше всичко буквално със скоростта на светлината. През цялото време лицето му бе крайно сърдито и намръщено, а самата Диляна се показа през прозореца и го гледаше като най-големия си враг. И тогава той наистина ни втрещи като се обърна, махна с ръка и извика:"Ай, сиктир"", разказват видяното няколко очевидеца.

Както може да се предположи, между Асен Блатечки и Диляна Попова явно е избухнал поредният огромен скандал и чашата вече е преляла. Припомняме, че връзката помежду им приключи окончателно още на Нова година, когато Асен осъзна, че единствената жена, която е обичал истински, е режисьорката Катерина Горанова.

Той се завърна официално в стария си дом при Катерина и дъщеря им Катя, след като разбра, че не може да продължава да живее далеч от тях. Решението му бе прието много зле от младата майка Диляна Попова, но в крайна сметка тя остана с вързани ръце.

"Да, Асен съгреши с Диляна, но никога не е имал намерение да живее с нея. Истината е, че тя забременя твърде скоро след началото на връзката им и бе категорична, че ще задържи детето. Асен се съгласи, но не й е обещавал истинско семейство и брачни отношения. Въпреки това тя продължи със скандалите си и това го отблъсна окончателно", разказват близки до актьора от театралната гилдия.