Еди Халваджиян е невероятен сладур! (Виж наследника на клана телевизионери)

Еди Халваджиян е невероятен сладур! (Виж наследника на клана телевизионери)
5 (100%) 4 votes

Еди Халваджиян е вече на три месеца и вече има нужда от сделка, за да не се сърди на дядо

Еди Халваджиян се оказа изключително сладко бебе с вроден музикален вкус и усет към пазаренето.

Първородният наследник на клана телевизионери вече е на три месеца, похвали се гордия му татко. Синчето на адреналинката Алекс и оператора Бебо отново беше показан в социалната мрежа като напълно заслужи лавината от комплименти, с които го заляха, видя kliuki.bg.

Повечето казват, че усмихнатият малчо е копие на тате (естествено, без брадата), но ще приемем, че това са празни приказки на враговете на всяка дама – приятелите на мъжа й. Важното е, че хлапето освен, че е сладур, изглежда много щастлив!

Кой има най-милата усмивка в клана?!

Кой има най-милата усмивка в клана?!

Малкият Еди Халваджиян със сигурност не оставя нито без внимание, нито без грижи, а какво остава без любов. Лудата му фамилия не може да се прибере у дома при толкова много работа. Мама прави хореографии, тате снима през вечер, дядо „дирижира оркестъра” на предаванията си, а баба им стяга стайлинга! Малкият принц обаче може да е сигурен – той е голямата звезда на семейството и чичковците Рачков и Зуека не спират да го натякват!

Хлапето освен произход и възможности, вече показва и музикален вкус, и умения да прави сделки. Строгият му дядо шашна публиката с история, в която казва как го приспивал.

Вечерта след финала на X-factor (когато фамилията отиде и на афтърпарти) Маги единствен чул бебето да плаче в малките часове. Младият дядо отишъл до детската стая и успокоил бебето с песен на White Snake. Бебенцето го погледнало в очите и му се усмихнало.

Продуцентът не сподели дали малкият се е разсърдил, че само просто да е искал компенсация от дядо затова, че разчита на Азис, за да разбие телевизионния рейтинг?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар