Катето Евро през сълзи от болницата: Добре дошла, скъпа Катя!

Катето Евро през сълзи от болницата: Добре дошла, скъпа Катя!
5 (100%) 3 votes

Катето Евро е на седмото небе, защото Александър Кадиев вече има една прекрасна рожба!

Казват, че внучето се обича повече дори от собственото дете. Катето Евро доказа тази теза, тъй като тя го е признала пред близките си в болницата, когато на бял свят днес се е показала малката й внучка, която ще носи името на баба си – Катерина, писа Bliasak.bg. Известната актриса не е успяла да сдържи емоцията и сълзите си от радост, че за първи път ще може да се наслаждава на удоволствието да бъде баба.

„Добре дошла, малка душичке. Ти ще бъдеш най-ценното, което имам в живота. Малко Кате, ти си моята най-голяма любов вече.“ – шепнела Катето Евро на внучето си, твърдят очевидци в болницата.

Катето Евро на седмото небе заради бебето на Сашо Кадиев

Катето Евро на седмото небе заради бебето на Сашо Кадиев

Сашо Кадиев също бил на седмото небе. Това е първото му дете и той го чакаше с огромно нетърпение. Майката Таня била в добро здравословно състояние, раждането е протекло сравнително добре, научи Kliuki.bg.

Катето Евро вече била направила стая у дома за своята внучка и се надявала да я вижда често. Противно на повечето семейства, брадърката се разбирала доста добре със снаха си Таня. Двете често обикаляли заедно магазините, а и си споделяли лични неща. Затова се очаква малката Катя да получи сериозни грижи и от баба си.

„Нямам търпение да ги изпишат и да заживеем заедно всички. Винаги са ме приемали като добре дошла у тях. Затова знам, че ще разчитат на мен. Отгледала съм Сашко и имам опит с децата. Жалко само, че мъжът ми вече го няма, щеше много да се радва на своето внуче.“ – разказвала Катето Евро в болницата.

Колегите на Сашо Кадиев в Би Ти Ви вече му били изпратили честитка по случай неговото бебе. Очаква се той да получи отпуск в „Преди обед“ поне до края на седмица.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Катето Евро през сълзи от болницата: Добре дошла, скъпа Катя!”

  1. Joana Rubin

    мар. 20. 2015

    Честито, Кате!

  2. дарена миткова

    мар. 21. 2015

    ЧЕСТИТО НА ТЕЗИ СЛАДУРИ-КАТЕТО, САШКО И ТАНЯ ЗА АНГЕЛЧЕТО, НАРЕЧЕНО "МАЛКОТО КАТЕ"! ДА ИМ Е ЗДРАВИЧКА, МНОГО ЩАСТЛИВА И СЛЪНЧЕВА КАТО "ГОЛЯМОТО КАТЕ"!

Добавете коментар