Десислава горко ще съжалява, че отказа интервю за предаването на Николета

Десислава е новата „дежурна” жертва на Николета и компания.

След Алисия, Иван Ласкин и Мария, „неотзивчивата” певица стана постоянна гостуваща звезда в шоуто на плеймейтката, видя kliuki.bg.

Почитателите на фолк-дивата я видяха във възможно най-немърлив вид – с мазни коси и огромен херпес. Гласът зад кадър се постара да й роди нов прякор и певицата заслужено на следващия ден реагира остро във фейсбук.

Десислава сподели, че станала поредната жертва на предаването само, защото отказала интервю и така само се опитвали да й го „върнат”. Не възразявала срещу това, че я снимали в ежедневието, а срещу грозните коментари и дебелите намеци, че е нещастна в личния си живот.

Протестът на певицата със сигурност е забелязан и тя отново беше проследена от екип на „Папараци”. Заедно с колежката й Гергана ще лъсне още тази неделя как набива баници в закусвалня и пие преди да седне зад волана! desi Намекът, че Десислава кара пияна е повече от явен – колата се е движела лъкатушейки се из нощна София. Следващият удар от екипа „а ла Ласкин” със сигурност ще е да звънят на Спешен телефон, за да могат силите на реда да се погрижат за опасната звезда.

Десислава често е демонстрирала емоции и ранимост и със сигурност няма да преглътне лесно поредния удар. Певицата като нищо ще започне да съжалява за старата си познайница Венета Райкова, която не й пестеше неудобни въпроси, но пък винаги е демонстрирала симпатия и дори веднъж й се извини в ефир, че я е злепоставила във „ВИП Брадър”.

Зрителите на Николета обаче със сигурност ще си отдъхнат. След няколко досадни интервюта и отразяване на събития на с „приближени” звезди, най-после предаването ще работи по първоначалния си замисъл.

Вижте за какво ще се черви Десислава само след няколко дена във ВИДЕОТО ТУК!