Глория се похвали: С моя режим Симона отслабна за 15 дни! (певицата разкри подробно диетата)

Глория се похвали: С моя режим Симона отслабна за 15 дни! (певицата разкри подробно диетата)
4.6 (92.5%) 8 votes

Глория е щастлива, че е помогнала на щерка си Симона Загорова да свали излишните килограми, от които страдаше!

Примата на поп фолка Глория с радост разкри хранителния режим, благодарение на който хубавата й дъщеря Симона Загорова отслабна с цели 9 килограма само за 15 дни. Момичето имаше проблеми с лекото си наднормено тегло, което обаче я притесняваше, тъй като редом до стройната си майка, не изглеждаше завидно.

Пословична в грижите и любовта към дъщеря си, Глория се взела в ръце и заявила на Симона Загорова: „Това беше – от днес си на диета. До лятото ще изглеждаш убийствено“. Думите й се превърнаха в реалност, както ясно личи от снимките на стройните бедра на Симона. Макар че невероятните резултати младото момиче постигна за рекордно малко време.

Глория

Глория успя да втали до неузнаваемост щерка си Симона

„Всеки може да промени тялото си, друг е въпросът, че при едни става по-бавно, а при други по-бързо. Възрастта също оказва огромно значение, защото знаем, че докато сме млади, килограмите се свалят далеч по-лесно. Симона показа, че има огромна воля и аз съм страшно горда с нея, тъй като буквално я стопих от тренировки“, разказва Глория.

За да постигне мечтаната фигура, Симона Загорова ежедневно ходела на фитнес или спортувала на уредите у дома. Тренировките й обаче продължавали не по-малко от един час и натоварвали всички мускули на тялото й.

След като приключила със спорта обаче, вместо да се нахвърли на храната, щерката на Глория се хранила само с това, което я е посъветвала майка й. А именно огромно количество пресни зеленчуци, приготвени на най-различни салати и овкусени само със зехтин и лимон, или ябълков оцет.

Храните, които Симона две седмици приемала заедно със салатите, били нетлъсти меса, риба и яйца. Сирене хапвала през ден, а в плодовете се ограничила – залагала единствено на ябълките, портокалите и грейпфрутите, но ги консумирала основно предиобед.

„Тази диета е помагала на мен винаги, когато свърши зимата и осъзная, че съм натрупала повечко от необходимото. Правила съм я редовно през годините, но ето, че тя сътвори същинско чудо и със Симона“, хвали се Глория.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар