Кейт Мидълтън е готова да натрие носа на всички, които я обвиняваха във войната с Камила Паркър!

Войната все още я има, но Кейт Мидълтън вече държи доста по-солидни козове в себе си. Тя може да контрира всеки един човек, който я обвини за отношението й към Камила Паркър. Причината са изглеждащите за все по-достоверни слухове, че принц Чарлз вече е рогоносец. Във Великобритания се говори, че Камила има нов възлюбен, който е дори по-млад от нея. Ако това се докаже, тя би трябвало да бъде публично порицана за измяната си спрямо принца.

Кейт Мидълтън обаче няма намерение да си мълчи, а ще използва случая да довърши доведената майка на мъжа си. Херцогинята никога не е харесвала Камила, а напоследък отношенията между двете дами достигнаха връхната си точка. Кейт бе наранила жестоко Паркър, обвинявайки я за връзката й с принц Чарлз още по време на брака му с Даяна, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_337576" align="alignright" width="300"]Кейт Мидълтън продължава да напада Камила Паркър Кейт Мидълтън продължава да напада Камила Паркър[/caption]

"Казах ви, че тя не е жена за пример и няма място в кралското семейство. Обвинява мен, че не ставам за съпруга на Уилям, а не вижда себе си. Жена, която не може само с мъжа си, каква е?!" - изригнала Кейт Мидълтън пред приятелите си.

Всъщност Камила Паркър отдавна мами Чарлз, ако се вярва на слуховете и жълтите британски издания. Принцът обаче също не й остава длъжен. Той постоянно е замесен в истории с красиви и дори скандални жени.

"Те се обичат от над 30 години, но когато любовта им не беше официална, някак повече вървяха нещата. След това и двамата започнаха да гледат твърде много встрани. Сега бракът им е просто формалност." - споделя семеен приятел, по непотвърдена информация.

Кейт Мидълтън обаче не може да търпи Камила и използва всяко неино прегрешение като повод да изтъкне, че Паркър не е достоен човек.