Бомба: Ето я новата на Слави Трифонов! (МНОГО СНИМКИ + сензационни разкрития)

Бомба: Ето я новата на Слави Трифонов! (МНОГО СНИМКИ + сензационни разкрития)
5 (100%) 7 votes

Слави Трифонов щастлив в новата си връзка, забрави Мартина!

Мартина Огнянова сигурно си гризе ноктите от яд като разбра, че Слави Трифонов си падна по далеч по-хубавата от нея мадама!

Слави Трифонов и Мартина Огнянова се разделиха окончателно след 4-годишна връзка, след като танцьорката го направи рогоносец и месеци наред му изневеряваше с боксьора Коко Колев. Бесен от новината, шоуменът събра набързо партакешите на Мартина и скорострелно я изрита от дома си.

Слави Трифонов

Слави Трифонов замени Мартина с далеч по-голяма красавица от нея

Болката и унинието на Слави Трифонов по невярната му половинка обаче не трая дълго. Докато Мартина Огнянова мачка чаршафите на младичкия и мускулест Коко Колев, но за сметка на това й се налага да си брои стотинките, то Слави моментално бе нападнат от десетки златотърсачки.

Нито една от тях обаче не я огря, тъй като Дългия е прословут в способностите си да разпознава бързо използвачките и да им показва пътя. За сметка на това обаче той си падна лудо по новата жена в живота си, която досущ като Мартина е балерина – и на това ако не му се казва съдба, здраве му кажи!

Ето я прекрасната Георгина Коева

Ето я прекрасната Георгина Коева

Готина е, а?! Мартина не изглеждаше толкова добре

Готина е, а?! Мартина не изглеждаше толкова добре

Хубавицата, която завъртя главата на Слави Трифонов носи рядкото име Георгина и вече е достоен член на балет „Магаданс“. Всъщност като казваме „новата“ на Слави, трябва да уточним, че Георгина не е толкова нова – двамата се познават отпреди, защото кръшната мадама е работила с Дългия в проекта „Танцувай с мен“ и „Магаданс предизвикателството“ като е помагала на екипа и участниците в тях.

Хубавата танцьорка омагьоса Слави Трифонов

Хубавата танцьорка омагьоса Слави Трифонов

Очарователна и красива, Георгина притежавала и завиден интелект

Очарователна и красива, Георгина притежавала и завиден интелект

„Двамата със Слави се познават отдавна, но само бегло. А и тогава той беше с Мартина, така че между него и Георгина нямаше абсолютно нищо. Слави е толкова ангажиран с работа, че не му остава време за жени и личен живот, напук на представите на хората. Сега сигурно всички ще тръгнат да разправят как винаги си сваля мацки от балета, но на практика той живее в студиото и срещите му с хора извън телевизията са огромна рядкост“, разкриват истината служители от „Шоуто на Слави“.

Бомбата за новата връзка на Слави Трифонов и Георгина вече е хвърлена, а това, което се знае към момента е, че красавицата очаровала Дългия със своята почти детска непосредственост, интелигентност и завидна обща култура – неща, които Мартина така и не притежавала.

Как ще се развият отношенията им занапред обаче и дали от това ще излезе нещо наистина сериозно, само времето ще покаже.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Бомба: Ето я новата на Слави Трифонов! (МНОГО СНИМКИ + сензационни разкрития)”

 1. Eli Kapitanova

  мар. 20. 2015

  Горкия Слави,от толкова много жени около него го направиха импотентен така ще си остане стар и сам.

 2. Пепи Джел

  май 07. 2015

  Слави е заявил ,че си остава стар ерген .Защо не вземи да осинови поне 1 или 2 деца ,че на старини да има някой край него .

 3. Пепи Джел

  май 07. 2015

  Това ли е новата му балерина .На мен лично не ми харесва .Има нещо друго в чертите овала на лицето .

Добавете коментар