Яна Акимова, по настоящем Яна Димитрова, се срина след новината, която получи за Петко Димитров!

Неочакван и тежък удар хвърли в криза хубавата Яна Димитрова. Съпругата на бизнесмена ресторантьор Петко Димитров, която му роди сина Доменик, бе буквално шакирана с новина, която не очакваше. Това разкриха близки до семейството на Петко и Яна, не по-малко притеснени от самата нея.

Причина за драмата на красавицата е разкритието, че синеоката актриса Елен Колева е почти успяла да завърти главата на съпруга й. Припомняме, че още преди няколко дни из светските среди на столицата се зашушука, че бившата изгора на Сашо Майонезата е хвърлила въдицата на богатия и красив Петко Димитров. Мераците на Елен се породили след като прекарала повече време с мъжкаря в шоуто "И аз го мога".

[caption id="attachment_337574" align="alignright" width="300"]Петко Димитров Хубавата Яна Димитрова се поболя след флиртовете на Петко Димитров и Елен Колева[/caption]

Тогава обаче Яна Димитрова изобщо не отдала значение на слуховете и твърдо застанала зад съпруга си, категорична, че му вярва напълно. Затова и днес, няколко дни по-късно, новината за Елен Колева и Петко Димитров я накарала да побеснее, а после да избухне в сълзи.

"Снощи след живото предаване на "И аз го мога", Елен Колева и Петко Димитров бяха забелязани в доста интимни отношения. Те демонстрираха близост, напълно нелогична за просто приятели, познати или колеги. С провокативното си облекло от номера - та тя беше буквално по сутиен, Елен се бе облегнала уж закачливо на рамото на Петко, а той не спираше да се хили и да я гледа в деколтето. Това очевидно й харесваше", разказват източници от кухнята. А "услужливи" дружки, присъстващи в залата, веднага побързали да уведомят Яна Димитрова за случилото се.

Нещо повече - това, че Елен Колева пожелала да участва в същия номер като Петко Димитров следващия път, а именно бойните изкуства, било предварително подготвено от нея.

"По време на демонстрацията Елен Колева постоянно гледаше към Петко и го подпитваше дали не иска да вземе номера. Подканяше го най-фриволно, а когато той се съгласи, моментално скочи и тя. Нали се сещате колко време ще прекарат двамата заедно през седмицата и как изневярата на Петко Димитров е в кърпа вързана. Знаем си момчето, обича жените той", клатят глави източниците.

Но какво ще стане с Яна Димитрова и брака им обаче, ако флиртът с Елен Колева премине границата, това остава въпрос с повишена трудност.