Любо Киров ще става татко

Любо Киров, познат като бивш вокал от група „Те” ще става татко на момченце. Певецът с нежния глас вече навъртя 43 години, а все още няма семейство и наследник. Тава страшно го тормозело, разкриват негови колеги. Затова го осенила идеята да си осинови дете и то момченце.

Бившият съдия от Х фактор живее от няколко години с музикалния водещ Марин Колев. Любимият на певеца водеше предаване в заминалия вече в нафталина музикален канал ММ. Двамата се познавали отдавна, още докато музикалния журналист работел за Камен Воденичаров, пише HotArena.

След това Марин заминал при сестра си в Америка. Според слуховете в Чикаго той завършил магистратура и работил в местен телевизионен канал. Но носталгията по родината и любовта му към половинката набързо го върнали в родината.

[caption id="attachment_337581" align="alignright" width="300"]Любо Киров втрещи близките си Любо Киров втрещи близките си[/caption]

След като връзката между двамата влюбени е белязана с трусове, като при всяка една двойка, Любо Киров и Марин най-после си напаснали характерите и са решили да си отгледат и наследник. Но ние сме сред държавите, които не само не разрешават еднополовите бракове, но и не дават на такива семейства да отглеждат деца.

Въпреки че Любо Киров се е взел за българския вариант на Елтън Джон, който мина под венчило с дългогодишния си приятел Дейвид Фърниш и двамата отглеждат сина си Закъри. Момчето се роди през 2010 година от сурогатна майка и е дете на певеца, припомни Kluiki.bg.

Затова Любо Киров решил да излекува тревогата си, че няма наследник, като му дошла лудата идея да си осинови дете от някой социален дом. Близките му се втрещили от идеята, но все пак накрая клекнали и му казали, че го подкрепят.

У нас все още не е разрешено да имаш дете по този начин, чрез изкуствена майка. Затова певеца прибегнал до другия вариант. Въпреки специалната си ориентация той е сигурен, че ще успее. Любо Киров разказвал, че има връзки където трябва и затова бил убеден, че накрая ще си вземе дете.

България е сред страните, където не са разрешени браковете между еднаквите полове. Но хубавата новина е, че при добро финансово положение и при подходящи условия на отглеждане закона разрешава да отгледаш дете, стига разликата между осиновител и осиновен да е петнадесет години най-малко.