Глория почти разплака феновете си с неприятната новина

Поп фолк дивата Глория шокира най-върлите си почитатели с изключително нерадостната вест. Една от най-първите поп фолк диви е на път завинаги да загърби сцената. Решението на певицата не зрее отсега, но тя все отлагаше тази крайна мярка. По време на коледните и новогодишни празници Гло заедо с дъщеря си Симона Загорова бяха заедно на участия в няколко хотела на страната.

Тогава дъщерята на известната пайнерка сподели, че това е било голямо предизвикателство за нея. А дуета на майка и дъщеря пък много пленили почитателите на певицата и дори били канени и за следващите празници, пише „България Днес“.

Въпреки безспорните си успехи Глория решила да предприеме тази драстична мярка, защото според нея й дошло времето да се оттегли от сцената и да се отдаде на подготовката за музикалната кариера на дъщеря си.

[caption id="attachment_337588" align="alignright" width="300"]Глория шокира феновете си Глория шокира феновете си[/caption]

Според упоритите слухове обаче Глория не била доволна, че е на една сцена с певици като Галена и Джена. Те не можела да диша по-младите си колежки заради тъпите според нея парчета, които пускали и неадекватното им поведение пред клиентите на заведенията, където ходели на участия.

Глория на няколко пъти казвала, че сегашните представителки на поп фолка правят некачествена музика, която е еднодневка и няма никаква стойност, но пък е само комерсиална. Поп звездата на „Пайнер” също доста често и то открито е критикувала и външния им вид.

За нея не било допустимо те да се държат повече от свободно и полуразголени пред почитателите си. Тази тиха война между една от първите пайнерки и по-знаковите млади попълнения зреела отдавна, твърдят близки до музикалните среди.

Според шефовете на музикална компания „Пайнер” обаче Глория не е казала категорично, че се оттегля от музикалната си кариера. Те твърдят, че е временно, тъй като певицата искала известно време да си почине от ангажиментите си. Но тя не късала окончателно с музиката и сцената, категорични са те.