Николета Лозанова място не може да си намери след като разбра истината и кой я е предал!

Вечно надутата и разглезена Николета Лозанова днес е тотално срината. Високомерната жена изведнъж се превърна в оплаквачка на собственото си нещастие, след като научи за неочакваното предателство на най-близкия си човек. Такъв поне се водеше години наред Костинбродския славей Азис.

Не и днес обаче, когато на бившата вече госпожа Божинова й стана ясно, че именно Азис е причина за развода й с Валери Божинов, тъй като той отворил очите на футболиста за многобройните й изневери и поведение на лека жена през годините. Това разкриха близки до Николета източници, категорични, че плеймейтката е смазана от шока, но още по-бясна и сипеща огън и жупел срещу Азис.

[caption id="attachment_337597" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова не очакваше подобно отношение и то точно от Азис[/caption]

"Години наред съм му била приятелка. Давах му марковите си дрехи и лично го съветвах за стайлинга в редица видеоклипове. Такава ли му е благодарността - храни куче да те лае!", крещяла в изстъпление вбесената Николета Лозанова, която винаги е споделяла тайните си повече с Азис, отколкото с бившия си вече мъж Валери Божинов.

"Че как няма да споделя?! С Валери ли да споделя с кого си ляга за пари и как единственото, което я вълнува, е да се облече в скъпите си парцали. Това момиче няма акъл за пет стотинки, добре, че поне може да пази равновесие", подигравателно коментират из светските среди на столицата и яко солят т.нар. водеща на "Папараци".

Повечето от коментарите по случая обаче са в полза на Азис, когото Николета предаде първа. Припомняме как Божиновица открадна интимно клипче от телефона на уж приятеля си и най-нагло го излъчи в предаването по Би Ти Ви.

"Азис не е лъгал Валери - напротив, казал му е истината. Тази, която винаги е лъгала и е обикаляла от легло на легло, е Николета. Да я маха от живота си Валери, че да си отдъхне", убедени са близки до футболиста. Които междувременно със задоволство отбелязват, че откакто е напуснал Николета Лозанова, Валери Божинов буквално не прилича на себе си - бил винаги усмихнат, далеч по-енергичен и видимо щастлив. Да му е честито!