Мария и Християн Гущеров преживяха първия сериозен гръм в рая!

Страшен и неочакван гръм в милионерския рай - това преживяха Мария и Християн Гущеров само броени месеци след шумната си и лъскава сватба. Нещо повече - снощи прехваленият "Мечо" на госпожа Гущерова дори не спа в семейното ложе, а пренощува на хотел, разкриха близки до клана Гущерови.

Причина за първия сериозен трус между Мария Гущерова и нейния Пухчо се оказала голямата уста на певицата. Не, миньончето на поп фолка не е хванато в крачка от Християн Гущеров, докато показва уменията си на чужд мъж. Постоянните й бръщолевения по адрес на Хриси обаче отдавна вбесявали сина на Добромир Гущеров и в крайна сметка той избухнал.

[caption id="attachment_337605" align="alignright" width="300"]Мария Гущеров бесен, че Мария го излага. Тя обаче е на друго мнение[/caption]

"Мария прекали тотално. След сватбата си с Християн тя не спира да дрънка наляво и надясно за него, като си въобразява, че го хвали. Нищо подобно - за нея това със сигурност е страшна реклама, но той го приема като обида. И как иначе, когато по всички форуми в интернет се скъсват да го подиграват заради нескончаемите разкази на жена му какъв тигър бил в леглото. Това са лични неща, които не бива да се вадят на показ като кирливи ризи, както прави Мария", разкриха причината за гнева на Гущеров негови верни авери.

След последното интервю на Мария, което се оказа поредното преекспониране на креватните умения на благоверния й, Християн не издържал. Възпълничкият съпруг на Мара Отварачката й вдигнал бурен скандал и изобщо не се поколебал да натърти, че вместо да му изпише вежди, тя му вади очите с думите си.

Мария обаче не била на това мнение и след повече от два часа препирни, Християн Гущеров предпочел да прекрати шумотевицата, да си вземе пижамата и да отиде за една нощ в хител. Той прекарал вечерта в един от най-луксозните хотели в столицата и въпреки че Мария не спирала да му звъни и да го уговаря да се върне у дома, той не склонил.

"Каквото и да говорят хората, Християн е сериозен и улегнал мъж, на когото изобщо не му допадат подобни пиар трикчета като на Мария. Поне да му носеха полза, ами то - сега цяла България се къса да го подиграва как, видиш ли, "дебеличкият Мечо" я скъсвал от...", застават на страната на Гущеров приятелите му.