Слави Трифонов отново оглави класацията на скандалите

Шоуменът Слави Трифонов предизвика яростно недоволство заради предстоящия концерт. Чутовната разправия се разиграла за мегасъбитието в „Арена Армеец”, който ще се проведе скоро. Експлозивният концерт нагорещи страстите преди още да се състои. Причината е заради избора на подгряваща група за концерта на Ку-ку бенд и шоуто.

Повече от 60 певци и групи цял месец се надпреварваха да доказват колко са умели, като целта им е да бъдат одобрени, за да пеят и танцуват редом до екипа на гологлавия телевизионер в „Шоуто на Слави”. Грандиозният скандал се разиграл именно поради тази причина, като изборът отново се завъртял около познатото за наши и ваши, пише Пик.

[caption id="attachment_337614" align="aligncenter" width="300"]Слави Трифонов си знае своето Слави Трифонов си знае своето[/caption]

Имало много кадърни музиканти и формации, но Дългият избрал щерката на русокосата си колежка Наталия Симеонова и продуцента и музикант Денис Ризов- Виктория. Наследницата им пее във фолклорна музикална група, а според специалистите избора на Слави Трифонов изобщо не е удачен и професионален, разбра и KluIki.bg.

[caption id="attachment_337613" align="aligncenter" width="300"]Виктория и фолклорната формация е избрана за подгряваща група на "Шоуто на Слави" Виктория и фолклорната формация е избрана за подгряваща група на "Шоуто на Слави"[/caption]

Според близки до шоуто Вики дори не била сред фаворитите на публиката, а групата й не се класирала и на някое от призовите места. Упоритата клюка твърди, че Слави я избрал, защото имал топли приятелски чувства към нейните родители.

Дългият сам си признал в едно телевизионно интервю, като дори изпаднал в умиление, че я видял преди, когато била в осми клас и сега, на неговата сцена. Той не забравил да подчертае, че много добре се познава и с известните й роднини.

Независимо от негативните коментари, Слави Трифонов тежко подчертал, че е впечатлен от пеенето на Виктория и харесва и останалите осем от формацията. Бил приятно изненадан от гласовите им възможности и искал групата им да пее заедно с Ку-ку бенд и „Шоуто на Слави” на сцената на „Арена Армеец” .

„Пълна лъжа е. Вики изобщо не е голяма певица, нито има впечатляващи гласови данни. Уж конкурс, а пак е за добро познанство и има наши и ваши”, недоволстват участници в надпреварата. Какво от това, че Слави Трифонов се познава с Наталия Симеонова и Денис, не е правилно поради това да избира дъщеря им, гневят се и от екипа на шоуто.