Дженифър Анистън най-после може да потрие доволно ръце след развода си с Брад Пит

Слуховете за края между Анджелина Джоли и колегата й Брад Пит са подействали прекрасно на Дженифър Анистън, която не спирала да злорадства пред близките си. Звездата пт "Приятели" се надявала най-искрено да се стигне до развод между бившия й и втората му жена. Тя не скривала радостта си от това, че двамата имали проблеми, тъй като смятала, че това доказва, че не тя е виновната за раздялата си с Брад Пит, научи Kliuki.bg.

"Сега вече всички ще разберат какъв е той. Втори брак му се разпада и едва ли е съвпадение. Очевидно не може да се задържи при една жена. Там му е грешката." - злорадствала Дженифър Анистън.

[caption id="attachment_337625" align="alignright" width="300"]Дженифър Анистън най-после доволна след развода си Дженифър Анистън най-после доволна след развода си[/caption]

Жълтите издания в САЩ твърдят, че Брад Пит е изневерил на своята любима, при това не еднократно, а с връзка. Когато Анджи го хванала, скандалът избухнал. Тя го изхвърлила от къщата им и се заканила да се разведе с него. Интерес буди обаче и как ще бъде разпределено общото им имущество, ако се стигне до развод, както и при кого ще останат всичките им 6 деца.

Колкото до Дженифър Анистън, тя използва възможността да се порадва на нещастието на Брад и Анджи, понеже именно Джоли се яви причината Пит да напусне Рейчъл от "Приятели". Джен сякаш така и не го превъзмогна, но не толкова заради любовта си към актьора, а по-скоро заради егото си, което беше накърнено. В момента тя е сгодена, но продължава да следи много сериозно какво се случва в брака на бившия й.

"Вярно е, че той се отнесе крайно зле с нея. Тя му отдаде цялото си сърце, помня добре. Той обаче я лъжеше, още тогава изневеряваше. Не може да му се има никаква вяра." - коментира приятелка на Дженифър Анистън.