Даниел Петканов не е това, за което той се представя в ефира на Нова ТВ

Въпреки славата, Даниел Петканов не се радва на страхотен живот. Напротив. Откакто работи при Милен Цветков, животът му не се е променил грам. Нито заплатата му е голяма, нито е завързал повече приятелства от преди. Лудият репортер, както е известен, още живеел с родителите си, пише в. "Уикенд". Това силно го натъжавало, защото считал, че за 29-годишен мъж това е недопустимо. Ниското заплащане в Нова ТВ обаче не му позволявало да излезе на квартира, камо ли да мисли за покупка на жилище, научи Kliuki.bg.

"Хората си мислят, че когато си известен, задължително си и богат. Няма такова нещо. Най-богатите хора на планетата никой не ги знае как изглеждат. Славата ти дава удоволствие, но рядко ти носи съществени приходи." - коментира приятел на Даниел Петканов.

[caption id="attachment_337635" align="alignright" width="300"]Даниел Петканов не е щастливецът, за какъвто го смятат Даниел Петканов не е щастливецът, за какъвто го смятат[/caption]

Оказва се, че животът на младия репортер никак не е за завиждане. Освен всичко останало, той така и не можел да се спре на жена за сериозна връзка. Въпреки не много привлекателния си външен вид, Петканов имал доста обожателки, но те го преследвали заради популярността му. Сред тях нямало момиче, което да може репортерът да си хареса за нещо по-сериозно.

"Истината е, че това с жените е проблем за него откакто го познавам. Понеже живее със семейството си, няма къде да се наслаждава на женска компания. Затова често преди наемаше хотелска стая, но напоследък май използва предимно автомобила си." - разказва оше източникът ни.

Липсата на любов, недостатъчните финансови средства и съжителството с родителите потискали много Даниел Петканов. Работата му изисква да бъде вечно усмихнат и да се държи леко шантаво, но зад това се крие едно тъжно момче, чийто живот не се развива според очакванията му. Не се знае докога ще успее да издържи при Милен Цветков, защото самото предаване затъва и възможности за увеличение на заплатите просто липсват.