Жени Калканджиева се гаври с Тачо, той за пари прави всичко

Жени Калканджиева се гаври с Тачо, той за пари прави всичко
4.3 (85.71%) 7 votes

Жени Калканджиева откровено се гаври със Стефан Манов – Тачо

Те може да не са истинска двойка вече, макар още да са женени, но физически Жени Калканджиева още имала нужда от Тачо. Младият бивш бизнесмен смени толкова жени от Нова година насам, че е трудно да бъдат изборени дори. Съпругата му обаче е на обратния полюс. Тя не е била с друг, освен с Тачо, от доста време, което й липсвало много. Затова изнудвала мъжът си да й доставя наслади, а срещу това тя му давала пари да преживява, научи Kliuki.bg.

„Вярно е, че като брачна двойка никак не успяха да си паснат, но във физически план са направо огън. Жени не е имала по-добър, сама го е признавала. Тачо може да пийва често, но бил страхотен за някои неща. Направо й завиждам, като съм слушала историите й.“ – споделя приятелка на Мис България 1995.

Разделени или не, Жени Калканджиева все още унижава Тачо

Разделени или не, Жени Калканджиева все още унижава Тачо

Самият Стефан Манов нямал особено желание да си ляга вече със съпругата си, след като можел да го прави с далеч по-млади жени, но бил принуден да се подчинява, защото само това спирало Жени Калканджиева да се разведе и да го остави без пари.

„Докато тя го желае, той може да се чувства сигурен за брака си. Да се моли да не си намери някой също толкова добър като него, че тогава ще остане без никакви финансови средства. Както винаги е било, Жени командва целия парад в тази връзка.“ – коментира още близката на брадърката.

Парадоксалното е, че Гентиана Халити е зарязала Тачо заради изневярата му със собствената му съпруга. Поне така се говори в обществените среди. Когато узнала, че Стефан още има нещо с Жени Калканджиева, плеймейтката побесняла и на мига зарязала скандалния брадър. Шефката на „Визаж“ пък останала изключително доволна, че развалила щастието на Тачо.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Жени Калканджиева се гаври с Тачо, той за пари прави всичко”

  1. Plamen Dimitrov

    мар. 22. 2015

    Жени Женииииии,няма ли един качествен вибратор ,ами даваш още на тоя смотаняк да те лигави ….Не ти отива ….Айде стига с тези негови умения в леглото ….

  2. серко

    мар. 22. 2015

    ха ха! Жени е к-ва от класа! Евала!

Добавете коментар