Ричард Гиър и Джулия Робъртс - 25 години по-късно, лентата превърнала се в тотален кино хит празнува четвърт век от създаването си.

Екипът, снимал филма "Хубава жена", се събра, за да отпразнува рожден ден и звездите - Джулия Робъртс, Ричард Гиър, Хектор Елизондо и Лаура сан Джаконо, която бе в ролята на най-добра приятелка на героинята Вивиън.

Джулия Робъртс е една от актрисите в Холивуд, която изглежда прекрасно на близо петдесетгодишна възраст, и то без хирургични интервенции. Самата тя споделяла неведнъж, че не желае да се подлага на такива ненужни интервенции без причина, въпреки че разбира колко извън днешните стандарти е това мислене.

[caption id="attachment_337665" align="aligncenter" width="300"]Ричард Гиър и ролята му на Едуард Луис - 25 години по-късно Ричард Гиър и ролята му на Едуард Луис - 25 години по-късно[/caption]

Филмът "Хубава жена" се превърна в истински хит за редица поколения и не само той, музикалните изпълнения на група "Роксет", които са част от филма, а също и прическите, дрехите на героинята Вивиън, изиграна от Джулия Робъртс.

[caption id="attachment_337663" align="aligncenter" width="300"]Джулия Робърт - вечно красивата, хубава жена Джулия Робърт, вечно красивата, хубава жена[/caption]

Този филм изстреля Робъртс на върха и я превърна в звезда. Днес тя е все още една от най-привлекателните актриси на Холивуд, а Ричард Гиър е на 65 години и има множество предложения за различни кино изяви.

[caption id="attachment_337667" align="aligncenter" width="300"]Филмът "Хубава жена" една класика в киното вече четвърт век Филмът "Хубава жена" една класика в киното вече четвърт век[/caption]

От днешна гледна точка, сюжетът на "Хубава жена"може да изглежда невъзможен, но преди 25 години историята на Вивиън и богатия преуспял бизнесмен Едуард Луис развълнува света и си спечели не само множество приходи, но и множество фенове, пишат и от изданието "БГ риалити".

"Хубава жена" остава вечна класика, с надеждата за любовта и късмета, за случайните срещи и съдбата, за всички вярващи и невярващи в чудесата на любовта, все пак филмът е романтична комедия с хубав финал, където ролите на Джулия Робъртс и Гиър остават незабравими, счита екипът на Клюки.БГ.