Симона Пейчева не издържа на огромната несправедливост и буквално срина Елен Колева!

Чутовен скандал се разрази в шоуто за предизвикателства по Нова телевизия "И аз го мога", когато гимнастичката Симона Пейчева се нахвърли върху актрисата Елен Колева. Причината за гнева на Симона е напълно основателна и се базира върху скандално нечестното оценяване на журито миналата седмица.

Тогава двете дами се изправиха една срещу друга в номера "въздушен шал", когато трябваше да висят цели шест метра над земята и да се представят коя от коя по-достойно. Докато наистина "достойно" се представи само Симона Пейчева обаче - гимнастичката събра очите на всички с невероятните си шпагати и акробатични номера във въздуха, то Елен Колева просто... се съблече.

[caption id="attachment_337676" align="alignright" width="300"]Елен Колева Симона Пейчева постави на мястото й Елен Колева[/caption]

Бившата любовница на Александър Найденов заложи на откровено предизвикателен тоалет, който извади на показ силиконовите й прелести и съответно събра очите на дъртите мераклии в журито академик Балкански и Ники Кънчев. Двамата едва не получиха хипертония при вида на "балконите" на Елен Колева и разбира се, моментално дадоха оценките си в нейна полза.

Вместо да отсъди обективно обаче, актрисата Елена Петрова също даде своята точка на Елен Колева с обяснението, че видиш ли, Симона Пейчева била професионална гимнастичка, а Елен дори се страхувала от високото. И така, въпреки наистина убийственото си изпълнение, Симона Пейчева остана с нула точки вечерта, което шокира всички зрители.

"Това не е възможно. Кое не направих, както трябва?! И как може да ме игнорират с обяснението, че съм гимнастичка. Като е така, защо ме поканиха изобщо да участвам в това шоу?! И мен ме беше страх от високото - винаги съм играла на земя, а не във зъвдуха. Но явно трябваше да предприема мръснишкия ход на Елен и да се съблека гола. Тя точно това направи, всички видяха на какво залага. И това изобщо не й прави чест, смешна е", не сдържала гнева си Симона Пейчева и поставила Елен Колева на мястото й.

Синеоката актриса не останала равнодушна към думите на съперницата си, но не успяла да й отвърне с нищо, защото думите на Пейчева са чистата истина за представянето на Елен Колева миналата седмица.