Ива Екимова сензационно: Румен е по-добър от Дими, но…

Ива Екимова сензационно: Румен е по-добър от Дими, но…
5 (100%) 4 votes

Ива Екимова разкри доста интересни подробности относно своето минало

За хората, които не са наясно – покойният Дими не е първият съпруг на Ива Екимова. Още през миналия век пиарката се залюбва с данъчния инспектор Румен, но бракът им се оказва едва 2-годишен. Към края на връзката Ива се влюбва в музиканта от „Сленг“ и така се решава да напусне тогавашния си съпруг.

Години по-късно обаче блондинката осъзнала, че първоначалният облик на Дими пред нея не е напълно истински. Певецът се оказва с доста тежък характер и в някои моменти Ива Екимова дори започва да се пита дали не е сгрешила с развода си.

Ива Екимова вече си дава сметка за много неща, които преди е подценявала

Ива Екимова вече си дава сметка за много неща, които преди е подценявала

„Сравнявах двамата често и започнах да си давам сметка, че Румен е с много по-благ характер от Дими. Съдбата обаче е нещо, от което няма как да се избяга. Кармата ме прати при Дими, а след това отново тя ме направи вдовица. И майка ми рано загуби съпруга си, което доказва тезата ми за съдбата.“ – казва Ива Екимова, цитирана от в. „Уикенд“.

По принцип русокосата брадърка много вярвала в нещата, на които мнозина гледат с насмешка, като съдба, задгробен живот, магии и подобни. Това била причината все още да няма брак с настоящия си партньор Петрозар Филипов. Ива се опасявала, че ако пак се омъжи, може отново да стане вдовица, научи Kliuki.bg.

„Да, Румен е жив и здрав и до днес, но с него се разведохме. Не мога да се надявам Петрозар да се разведе с мен, което значи, че нещо може да му се случи. Това вече ще ме съсипе.“ – опасява се Екимова.

Пиарката, която си навлече масово неодобрение с действията си във „ВИП Брадър“, все пак се надявала, че няма прокоба над нея, но не можела да бъде сигурна и затова още се колебаела за трети брак.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ива Екимова сензационно: Румен е по-добър от Дими, но…”

  1. сисо

    мар. 22. 2015

    ами да оди на врачка….та да й кажат дали да се жени….куха кифла

Добавете коментар