Катерина Кадиева се оказа най-коментираното бебе в ефира на БиТиВи

Катерина Кадиева се оказа в положението на очакваното след седмици второ кралско бебе във Великобритания – всички говорят само за него и чакат първата му публична поява!

Първородната внучка на Катето Евро пълни ефирно време и страници още преди да се роди, видя kliuki.bg. Сашо Кадиев и любимата му Таня няколко месеца успяха да запазят красивата си тайна само за най-близките си, но лошият Голям брат раздуха информацията.

Бъдещото бабче влезе в Биг Брадър Ол старс и зрителят научи за трепетното очакване на една малка дама, която ще се казва Катерина Евро. Шоуто се възползва от вълненията на актрисата добре, но и конкурентите не пропуснаха. kadievi Още щом Марта Вачкова раздрънка в социалните мрежи Голямата новина, всички подхванаха бебенцето. Бедният, замаян от щастие татко едва се добра до клавиатурата, за да съобщи на всички: aleksandar kadiev Това обаче далеч не беше всичко! Катерина Евро участва в „120 минути”, за да сподели щастието от това да си баба за първи път. Актрисата сподели, че не е спряла да се усмихва от 19-ти насам. Синчето й пък обещава да направи Златен шлем с информацията за момиченцето.

Актьорът-водещ се появи първо в сутрешния блок, после – в „Преди обед”. Всички се убедиха, че малката Катерина Евро, освен манекенски размери, ще се радва на лавина от любов и внимание.

Татко й не просто е щастлив, а се носи на гребена на вълната! Докато майката на бебето се възстановява след секцио, щастливата й половинка съобщи сериозно намерение за още деца – момчето било задължително! katerina -rachichka

[caption id="attachment_337757" align="aligncenter" width="300"]Дами и господа, Катерина Кадиева! Дами и господа, Катерина Кадиева![/caption]

За радост на всички любители на ВИП-бебета, новороденото направи своеобразен медиен дебют. Актьорът показа дясната ръчичка и изящните ходила на своята малка принцеса. Като специален подарък за зрителите си, Сашо сподели съкровен миг от семейното си щастие – минутите преди Танчето да влезе в операционната!

Вижте как телевизеонното бебе Катерина Кадиева стана звезда в ефира във ВИДЕОТО ТУК!