"Мечо", "Мечо", но се оказа десет пъти по-хитър от съпругата си Мария!

Сватбата на Мария и Християн Гущеров, както и самата им връзка още от началото, стана повод за редица коментари, клюки и предположения. Болшинството от почитателите на певицата, а и тези, които не я долюбват, бяха категорични, че връзката й с Християн Гущеров се базира главно на финансови интереси и след сватбата Мария едва ли не си е опекла работата.

Е да, но "Мечо", както тръгна прякорът на младия Гущеров, се оказа в пъти по-хитър от благоверната си. Защото любовта си е любов, но семейното богатство си е семейно богатство и не се дели току-така. Пък дори и с любовта на живота ти.

[caption id="attachment_337762" align="alignright" width="300"]Мария Християн Гущеров сервира възможно най-неприятната изненада на Мария[/caption]

Оказа се, че огромната и старинна къща, която Мария и Християн Гущеров реставрираха и превърнаха във фамозния ресторант "Реджина", с който Мария се фука всеки Божи ден, е собственост само и единствено на "Мечо" Хриси. И това е самият факт. За жалост обаче Мария го научи твърде късно. Това разкриха близки до клана на олигарха Добромир Гущеров.

"Християн Гущеров е единственият пълноправен собственик на този палат. Той брои рекордните 5 милиона лева за имота още преди да сключи брак с Мария. И го направи така, че той е и ще остане единственият собственик дори ако се разведе с жена си. На практика Мария няма никакви права върху тази приказна красота. Докато се води съпруга на Християн, тя е царица и господарка на всичко. Разведат ли се обаче, той няма да й остави нито лев. Хитро, а?! Хайде сега да видим кой бил наивникът и глупакът във връзката им", разкриха истината близки до пълничкият Християн Гущеров, който си вързал гащите, както подобава.

Лошото обаче е, че синът на Добромир Гущеров счел за необходимо да уведоми Мария за това чак след като двамата поставили парафите си под брачното свидетелство. Дали, защото се е страхувал, че ако разбере истината, тя няма да се омъжи за него, не се знае. Факт е обаче, че Мария разбрала всичко едва наскоро.

"Излишно е да коментираме как реагира тя. И идиот би се сетил каква ще е реакцията на всяка жена, когато осъзнае, че на практика не притежава нищо от богатството на мъжа си на свое име. Това обаче е и тактиката на Гущеров да я държи изкъсо и много да внимава къде, с кого и какво прави", коментират близки до хитрия "Мечо" Християн Гущеров.