Емилия се самозабрави: Свекърва й се чуди как да я изхвърли

Емилия се самозабрави: Свекърва й се чуди как да я изхвърли
2.3 (46.67%) 3 votes

Емилия се сдоби с повече власт и това веднага обтегна отношенията й с някои хора от семейството

Властта те кара да вършиш понякога неща, които преди не си и подозирал, че можеш да направиш. Такъв е случаят с Емилия, която от началото на месец март просто се е самозабравила като управител на „Кошарите“. Коко Динев напоследък изобщо нямал време да се занимава със заведението, заради което го поверил на най-близките си, а именно жена си и майка си. Докато Боряна Боянова опитвала да вдигне кръчмата на крака обаче, певицата по-скоро пречела.

Емилия никога не е разполагала със собствен бизнес и това я накарало да се възгордее твърде много, че в момента върти „Кошарите“. Тя обаче забравила най-важното правило, а именно работата в колектив. Фолк дивата „колила и бесела“ в заведението. Тя се отнасяла отвратително с персонала и злоупотребявала с властта, дадена й от истинския собственик.

Емилия "коли и беси" в "Кошарите"

Емилия „коли и беси“ в „Кошарите“

„Не можем вече да я търпим. Не спира със забележките, кара ни да идваме по-рано на работа и стоим до по-късно. При г-н Динев беше в пъти по-добре.“ – вайкали се служителите на кръчмата.

Майката на Коко също имала думата, но не можела сама да спре Емилия. Тя вече се чудела как да я махне от заведението, защото така или иначе певицата не помагала за привличане на кленти с друго, освен с някое друго свое изпълнение на сцената. Това обаче тя го правеше и преди, заради което всъщност не е нужно да бъде управител.

Според слуховете Коко Динев бил затънал в доста дългове и по цял ден търсел начини да се издължи. Това отнемало от времето му и затова нямал такова за „Кошарите“. Пускането на Емилия като господарка в заведението обаче може сериозно да му навреди, защото един от принципите за успех в бизнеса е задоволяване потребностите на персонала.

Като цяло Боряна Боянова никога не е харесвала особено Емилия. Тя винаги е считала Анелия за истинската си снаха и жената, с която синът й е трябвало да прекара живота си. Сега възрастната дама има още поводи да негодува срещу изпълнителката на „Нежни устни“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар