Емилия се сдоби с повече власт и това веднага обтегна отношенията й с някои хора от семейството

Властта те кара да вършиш понякога неща, които преди не си и подозирал, че можеш да направиш. Такъв е случаят с Емилия, която от началото на месец март просто се е самозабравила като управител на "Кошарите". Коко Динев напоследък изобщо нямал време да се занимава със заведението, заради което го поверил на най-близките си, а именно жена си и майка си. Докато Боряна Боянова опитвала да вдигне кръчмата на крака обаче, певицата по-скоро пречела.

Емилия никога не е разполагала със собствен бизнес и това я накарало да се възгордее твърде много, че в момента върти "Кошарите". Тя обаче забравила най-важното правило, а именно работата в колектив. Фолк дивата "колила и бесела" в заведението. Тя се отнасяла отвратително с персонала и злоупотребявала с властта, дадена й от истинския собственик.

[caption id="attachment_337794" align="alignright" width="300"]Емилия "коли и беси" в "Кошарите" Емилия "коли и беси" в "Кошарите"[/caption]

"Не можем вече да я търпим. Не спира със забележките, кара ни да идваме по-рано на работа и стоим до по-късно. При г-н Динев беше в пъти по-добре." - вайкали се служителите на кръчмата.

Майката на Коко също имала думата, но не можела сама да спре Емилия. Тя вече се чудела как да я махне от заведението, защото така или иначе певицата не помагала за привличане на кленти с друго, освен с някое друго свое изпълнение на сцената. Това обаче тя го правеше и преди, заради което всъщност не е нужно да бъде управител.

Според слуховете Коко Динев бил затънал в доста дългове и по цял ден търсел начини да се издължи. Това отнемало от времето му и затова нямал такова за "Кошарите". Пускането на Емилия като господарка в заведението обаче може сериозно да му навреди, защото един от принципите за успех в бизнеса е задоволяване потребностите на персонала.

Като цяло Боряна Боянова никога не е харесвала особено Емилия. Тя винаги е считала Анелия за истинската си снаха и жената, с която синът й е трябвало да прекара живота си. Сега възрастната дама има още поводи да негодува срещу изпълнителката на "Нежни устни".